what wonderfull about this age is knowing what you need or dont need.

20, its just only a number....

hari ni aku menagis.

terasa gagal.

bodoh.

rasa kerdil.

lemah.

rasa kecil

dipijak

aku terasa betul harini, aku dah semakin perasan..hidup cari duit ni memang lain....lagi2 persekitaran dengan golongan2 bangsat yang pentingkan harta dan pangkat dari perkauman atau persahabatan.

shit!
aku malu jadi golongan mereka....

tapi aku taknak jadi lembu...
hari2 makan rumput..
orang kata bodoh pun tak boleh buat apa2...

aku menagis.

hari ini.

dalam tandas.

gila betul, mamat muka macam Jehan, ex-school aku dulu tegur aku masa menagis...

kau salah time betul lah!

ill promise u all....i'll cry again after this...
mybe again and again
bet me:)

Adakah aku akan terus gagal macam ni???aku betul2 belum bersedia...
Tuhan, aku sudah bnyak meminta..adakah kali ini permintaan aku akan dimakbulkan..
seperti sebelum2 ini???

bah, terima kasih untuk senyum itu...
mak, terima kasih untuk ketawa itu...
kak anne, terima kasih untuk gelak itu..



sudah2....aku penat harini....
after offline, aku akan jadi plastik semula..
seperti sebelum aku on9:)

bye awk.

thanks..
awak..yg depan sy..
comel la:)




.

6 STITCH:

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

sayang...

jangan camni sayang...

jangan camni~

penjenayah.merah.jambu. said...

saya ke yg comel itu?
hihi...


sis..bersabar ye..
klu apa yg akak mintak takpat..nnt2 mesti dpt..
lau tak pat jugak maksudnya adalah DIA nak bagi yg lain tu eah..
tak gagallah..jgn sedeyh2 eah..
tau..nnt mte bengkak tak comel..hihi..

penjenayah.merah.jambu. said...
This comment has been removed by the author.
- Isabella - said...

hai u'olss..

tnQ



.

desbliss said...

sayang...

jangan camni sayang...

jangan camni~ <<< apa mkna sume2 neyh!! Curam kah????

Adoiyaii...nmaw nanes2 la, bazir air mata jea. Sile bergelak ketawa dan menikmati setiap minit kehidupan dengan 1001 senyuman manis yang menguntum di bibir yang manis dan pipi berlesung pipit itut...


chaiyok!!!

ShE-iS-Me said...

thanks sbb memuji sy comel *wink*
biase la alam kerje mmg byk yg memntingkn diri lbey dri kwn sndiri

i dunno why =(

syg, ur always be mine.

Daisypath Anniversary tickers

VIRUS