melayu sendiri bangga mengaku mundur.

Ini adalah sesi dialog seorang perempuan mundur dengan seorang lelaki kemeja belang2.bersama 2 lagi watak tambahan yang tak menyumbang apa scene pun.

***

kenapa tak ambil tiket terus pegi & balik?
soal budak hensem dan comel dari Melawati.

err, saje..semalam pegi pudu.jem gila.terus balik.
jawab budak kuantan yang poyo dan cun.

nilah melayu, suka melengah2 kan sesuatu yang penting.
kata budak hensem dan comel dari melawati yang bawak my-v biru.

tak apa...tak penting pun pasal tiket tu.tak jadi masalah.lagipun bukan takdek terus.cume lewat.
jawab budak kuantan yang poyo dan cun.tapi perut sedikit berlipat2.

sebab tu melayu mundur, semua lambat.
kata budak hensem dan comel dari melawati yang bawak my-v biru yang bagi number fon pakai bisnes kad recycle.

saya sekarang sedang duduk dihadapan seorang lelaki MELAYU.
tegas budak kuantan yang poyo dan cun.tapi perut sedikit berlipat2.tapi masih hot stuffed di Dataran Merdeka.

saya tahu saya melayu dan tak malu kata melayu ni mundur.dah memang mundur.kenapa nk nafikan?
kata budak hensem dan comel dari melawati yang bawak my-v biru yang bagi number fon pakai bisnes kad recycle.bawak pula kawan yang tak pernah minum di old town tapi buat2 konfiden.

saya tak mundur pun. awak je. saya melayu tulin. awak mungkin melayu yang terlebih 'asli'.
tegas budak kuantan yang poyo dan cun.tapi perut sedikit berlipat2.tapi masih hot stuffed di dataran merdeka.redah uptown dan jalan TAr semata2 nak cari sehelai tudung.wtf.

melayu, selalu berdalih..
kata budak hensem dan comel dari melawati yang bawak my-v biru yang bagi number fon pakai bisnes kad recycle.bawak pula kawan yang tak pernah minum di old town tapi buat2 konfiden.sampai minum kopi 'o' terlupa nak isi gula.ingatkan auto.hehehe....

topik tu sangat junk.sampah.can we talk about other things?
tegas budak kuantan yang poyo dan cun.tapi perut sedikit berlipat2.tapi masih hot stuffed di dataran merdeka.redah uptown dan jalan TAr semata2 nak cari sehelai tudung.wtf.tapi akhirnya terjumpa mamat yang sangat comel sampai buat dia terlupa akan Mr Arsenal yang tak berapa nak setia nun jauh dihujung sana.

***



Bila masa dan ketika melyu mahu dimartabatkan sedangkan penganutnya sendiri berbolak balik dan tak yakin pada kemampuan sendiri.

biarlah aku mundur dalam dunia yang aku reka sendiri, dari terlalu maju dalam dunia kau sampaikan nak minum kat old town pun pesan kopi 'o' je.sebab mengangur.

lol!

0817am - 23 july2009
curently : all dis stupid shit junk i just take it for granted.tak peduli dan tak nak ambil tahu. hidup aku saja sudah terlalu rumit, terlalu rumit sampai aku pun dah rasa give up gila.tak apa..kuat nak.
















off record.















i'm back;))

1 STITCH:

-3-1-j-4- said...

=))=)) hi awk? leh knl x?=))=))

syg, ur always be mine.

Daisypath Anniversary tickers

VIRUS