ngeeee~hapdet!!!26 Feb 2009

Baru 26 hb..hai kawan2 yang sy sayang semua…3rd MARCH ni besday aku tau…ngeeeee… TIGA HARIBULAN MARCH ….03.03…ha, ambik ko….detail dah tu…jgn kate rabun, jangan kata buta huruf, jangan kata buta nombor….kalau lupa jugak…memang saje sangat okey!!

Kawan2 yang saya sayang, anda boleh call atau message sy untuk uruskan sebarang appoiment ye…sape cepat dia dapatttttt…sape lambat…tunggu tahun depan la pulak…muahaahahaha!!!urusan temu janji boleh dibuat mulai sekarang,senang aku nak tapis satu persatu........wakakaka..

Kawan2 yang aku benci..tu hari terbaik ko nak mintak ampun tau…sebab haritu macam hari kelahiran semula aku la….jiwa lembut masa tu…hati bersih…muka pun suci jeeee….tu masa yang terbaik untuk kite bermesra-an tau……

Jap,

Farah text aku,

She : weh, aku turun Kuantan besday ko nanti…
Me : Thanks!!!bagus2, kite tawaf Kuantan okey…
She :Lepak TC..lepak benteng..lepak Mega <--org KL bru nk turun ktn, skrg bukan Mega dah, EC Mall beb…EC Mall!!! Me : Aku dah dapat agak sambutan besday aku nnti, lepak, melepak dan dilepak…yes!!i can fell it right now.. She : pundek….aku datang dah mujur tau…hehe… Ngeeeee~

Baru 26 hb kan, baru ni aku pergi tengok wayang cerita budak kecil yang comel tau!!!betul..betul..betul…

Fuhhh, nasib baik hajat kesampaian…kalau tak la…mesti kalau umur aku pendek…mak aku akan cakap,ayah aku akan cakap, semua akan cakap…

“kesian dia, hajat tak kesampaian nk tengok upin ipin”(sambil nangis2) hehehee! nangis ke??????

Thanks to kawan aku yang sangat comel dan yang sangat hensem…sudi ajak diva yang sangat sangat cun ni keluar…hahahaha…..walaupun korang setiap kali nk tengok wayang dtg lambat dan buat aku teraba-raba carik kerusi dalam gelap…haish! tetap Thanks gak!!ade lori ade bas, ade hari ajak tengok wayang lagi ye…hehehe….tapi kalau agak2 aku kaco daun, jangan ajak..wakakakakak!!

Mak aku kate, org yg selalu lambat ni kawin lambat tau!!!!padan la korang dua…

*wink*wink*

Baru 26hb, gaji lambat lagi la…..aku dah jatuh cinta gila kat handbag AnnaSui tuh…cantik weh! Cantik gila…..kawin nanti aku nak wat hantaran la… eh, tak nak lah…murah…mane bleh..hntaran murah2…kurang2 hantaran aku nanti, handbag saje aku nak harge 2-3 ribu…cewahhhhhh!!!!! (lari laki aku tau, tak nak lah….)

Aku tau, bila aku kata nak beli handbag kat ayah aku, mesti dia akan cakap..
“……...membazir betul……”
“………..bag lagi????....
“………..beli yang murah je…”
“…….kan dah banyak..”
“………yang ada pun x terpakai…”

yang paling, paling, paling aku x boleh tahan..

“…….jangan boros sangat, bah bukan kaya, mak kamu tu bukan ade duit sangat.… “

terbantut ko kalau aku nak beli!!dah nak bayar pun..aku still letak balik kalo ayah aku cakap mcm tuh…isk….aku kalah giler kalo dia cakap mcm tu……..penderaan mentality betul org tua ni kat aku tau!!aku rasa la kan, selama ni…xpernah pun mak aku kata dia xdek duit..aku yang selalu pinjam kat mak aku adalah!!!around 20hb – 30hb, kalau muka aku tersengih2 jumpa mak, tersenyum2 tu..ha..tandanya nk meminjam la tu!!! 1hb. Aku orang kaya baru okey….!!!!!

Kalau aku cakap kat mak aku nak beli handbag comel, mak mesti cakap..

“ha, yang lama tu bagi aku……….”

Wahhh, dalam diam dia usha bag aku tau…tak boleh tahan betul…..macam ni la nasib aku dapat ibu muda……ngeh2..jap lagi aku nak spotchek ni..maskara, eye shadow, foundation aku lesap ni…..1st taget handbag MAK aku………

Macam nilah, sapa2 yang ade handbag ANNA SUI yang korang rase macam dah x nk pakai, jual kat aku la…2nd hand....harga pun agak2 la, jangan jual kat aku harga ori dah la….aku rebus bag tu, kasik ko minum…dan pastikan la ori ye…jangan la ko dah beli 2nd pastu nk jual kat aku plk…aku santau ko nanti….

Tapi, rase cm tak puas hati je x beli yang ori, aku dah siap cop lagi…suruh promoter tu simpan lagi tau..aku rase nk beli senyap2 la…kalau gaji aku abis cepat…ayah aku bebel..cakap la aku simpan duit kat tabung haji, nak pi mekah..balik hari…rase2 kena bebel jugak ke…waakakakaka..

TAK PUN KANNNNNN…ape kate…hari jadi aku nanti sape2 yang tak tau nak bagi aku adiah apa…ko bagi la aku per-set handbag+wallet+perfume+make-up anna sui….ambik ko!1 set terus ko……alah, setahun sekali je…jangan la saving sangat!!! Duit bukan ley bwak mati punnnnnnn….

Agak2, ape mak-ayah aku nak bagi besday aku nanti,dapat sebijik Perdana V6, aku pompuan paling happy sekali tau!!boleh gila aku..masa tu jugak aku g brooom2 kat depan tuttttt..tutt..tuttttt….. aku tau!!siap tunjuk geran lagi…(mntak2 la nama aku kan)

Haish, padan la ko x dapat2 Perdana kan…hati busuk gile….Auzubillah….

Dah la….banyak pulak story telling, 1hb March hari jadi kakak Ipar aku, Noriza binti Nusrom…Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki…jage diri,jage peribadi..renung2kan dan selamat beramal…..kikiki….

p/s : 14hb March, kakak ipar aku “DUE” okey!!baby girl…ngeeee~cepat keluar sayang…makcik nak tunjuk kamu saloon rambut yang paling best sekali dan butik paling meletooop dan juga care2 nak abiskan duit mamatok+papatok (mak+ayah aku)…heheheh… mak ayah aku, kalau ngan cucu, abis harta pun xpe tau!!

Oh ya!tertinggal sorang lagi….Nor Farah Wahida Binti Yussof!!ntah betul ke tak ejaan nama ayah dia tah…hehe…soriiiiiiii….

Selamat Hari Jadi okey, wish awal2 la….menandakan aku ingat sokmo ari jadi ko..nanti kita sama2 pergi jual muke carik pakwe okey??tak pe….aku tau ko dah ade pakwe… aku cume nak ajar ko jangan setia je!!!!hehehe…

Salam, laf u all…

Sitting, waiting, wishing…….

DISASTER!!


THE LYING!! THE BLEEDING!! THE SCREAMING!!!
WAS TEARING ME APART!!
THE HATRED!! DECEIVING!! THE BEATINGS!!
IT'S OVER!!!


As wicked as you are... you're beautiful to me.
You're the darkest burning star, your MY PERFECT DISEASE!

Hari ni hari malas kakak sy!!biasalah...ISNIN kan....

kakak sy suruh sy bercerita hari ni...hari tu kak kelly...hari ni sy plk....Jolie on behalf!!

Hari sabtu lepas kakak cantik2, nk pergi dinner Hari Keluarga ngan mak & Abah dan budak kecil yang jahat tu!!kakak kate dia kena pakai cantik2 sebab insyaAllah dia akan jumpa bakal laki dia kat sana....

tema baju aritu putih & biru....kakak ade selai baju warna putih biru...tp seksi sgt...bukak sane..bukak sini....kakak kate tak tak sesuai....dia pakai baju kemeja putih je...ah..kakak saye pakai baju ape pun tetap comel tau!!!!lagipun kakak dah dewasa, dia kata xnak seksi2...mcm budak2 yang baru akil baligh tu..kuangkuang....zaman seksi kakak dah tamat!kakak dah besar.....!!

budak kecil yang jahat tu pun pakai baju warna putih...eeee..dia jahat..suka tarik ekor saya....selalu main kasar2....nasib kakak ada..dia selalu kena marah dengan kakak kalau kacau 'kami'...hehehe....

dia ajak kakak pakai baju Polo sama dengan dia..tapi kakak taknak, sebab budak kecil jahat tu notty sangat...lari sana..lari sini...jatuh bangun dan lari2 lagi....nanti semua tau dia adik kakak...kakak maluuuuuu....hahahahah....tamoooooo :((



Abah pun pakai kemeja putih...tema mereka sekeluarga adalah putih....mak je pakai putih+ biru...sebab dia staff kat situ...wakakakakak...kakak wangi sangat malam tu, sebelum pergi...dia cium saye, kak syasya, kak bella, kak girl, kak riby, kak kelly...abg mimi..abg hensem, abg rain...semua lah!!semua dia cium...yang paling banyak kali dia cium, tentulah sy...sebab pagi tu..kakak bagi mandi saye pakai shampoo mahal, mahal la sangat!shampoo watson...huhu..kakak kate saya wangi sangat..dia cium lagi lagi dan lagi.....


sampai kat dewan jubli, kakak cerita dia duduk belakang sekali, dekat dengan pintu..sebab kakak kate tu tempat strategik...senang nak balik awal...boleh blah macam tu je tanpa org sedar....hihihi...tapi x boleh balik awal jugak...sebab kakak kate malam tu mak kena nyanyi...haish..sian kakak duduk je di tngah2 orang2 tua yang demand giler....mujur ada hiburan....malam tu, tema persembahan adalah 80-an??

eh..yeke..agogo 80-an ke??

sy kucing, sy x tau lah....

lepas show tu, ade seorang penyanyi comel...berduet..mula2 kakak buat tak tau je...sebab kakak x minat sgt penyanyi2 x diiktiraf dan local2 band ni..wakakakaka!tapi..kakak x dapat nk tipu diri sendiri...seriously...suara penyanyi perempuan tu best gila...kakak sampai berhenti makan dan teruskan dengar...mmg fell gila bila dengar...kakak senyum2..kakak dah minat seseorang..perempuan yang sangat kecil dan comel...putih!

kakak suruh jugak sy dengar suara perempuan tu..memang sedap...suara kak kelly tengah miang pun xley lawan suara penyanyi tu tu....


kakak cerita dia sempat jugak snap gambar dengan penyanyi tu, sebab penyanyi tu kawan mak...oh, so glad!!

sempat tukar number fon sebab ade plan nk keluar sama2...cerita pasal pakwe...ade ke penyanyi tu x percaya kakak xdek pakwe...ape kes??????bes gile..pakwe penyanyi tu anak Dato'...wahhh..kakak kejelesan tahap max....

kakak cerita,malam tu ramai betul manusia...banyak objek2 yang tersenyum sinis sesama mereka dan berebut2 untuk tampak hebat...

ah, manusia...

balik je rumah, kakak terus tido..penat sangat....lagipun esok kakak ada plan nk menyetan dengan kawan2 yang dah lama x jumpa...kakak plan nk tengok upin ipin....tapi esoknye...hajat kakak tak kesampaian..kesian kakak..dia frust gila x dapat tengok budak kecil yang comel tu...

kakak tengok cerita lawan2...OngBak2..kakak kata cerita tu ganas sangat.....x sesuai dia nak cerita banyak2 kat saya...sebab cerita tu 18sg..lagipun kakak takut sy mengigau....dah la sejuk gila...kakak bawak sweater...tapi tertinggal dalam kereta....haish...kesian kakak....sejuk sangat sampai xboleh bercakap!!abis je cerita, kakak terus keluar....sejuk sangat!!!!!!!!!
kakak kata cerita tu ade hero/heroin...tapi xdek ending...macam haraaaaaam okekkk!!


saya kata,mungkin ending hero/heroin tu dalam OngBak3..kakak kate mustahil..sebab hero tu dah mati....xkan ade OngBak3...MELAINKAN ade hero ganti iaitu abg hensem n director dia adalah kakak!!hihii....

kakak kate walau apepun dia nak tengok gak cerita upin ipin..sebab kakak nk suport local industries...kononnnnnnnn!!!!!
betul...betul...betul....hehehe....

haritu ramai juga manusia.....objek yang amat subjektif dan tepat untuk dijadikan bahan eksperimentasi....

ah, manusia....sungguh subjektif!



weh, hajat tak sampai BAHAYA wo.......sape nk date ngan kakak saye...????



syarat2 :

1.hensem
2.sangat hensem
3.mestila hensem!!!!!!!wakakakakaka!!!


arghhhhhh!!kakak tensen giler sebab x boleh nk upload picture!!!sangat2 tensen.....sonny ericson ni kiwak la...time kakak aku pakai Nokia..okey je nk uplod2...haish!!


okey la...job done already...

jolly: kakak..i love You...
kakak : love u too sayang.....

Jolly ade di klinik sekarang...nk kena cucuk...sebab makan sikit...amat2 merisaukan...sebab badannya makin mengecil...

Hei budak kecil yang comel..aku sayang kamu....jaga diri okey...cucuk x sakit...macam kena gigit semut kecil je...jumpa nanti okey???

Bayangkan....

[Aku Ingin Bebas...pls]



Aku dengar lagu massari+real love dari pukul 9.00am=masuk kerja tadi, sampai kul 4.40PM=sebab aku nak balik...

bayangkan berapa juta kali aku rewind..

oh, juta tu nmpk jelas sangat aku menipu..kan???

aku miming!

sebab suara aku macam Avril lavigne, x sesuai berduet ngan abg massari...kan??

Hidup ni memang PALAT la.....

Selamat Berhujung Minggu.....jangan call aku ajak keluar...aku mental tahap max sekarang!!message takpe...ngeeeee~

p/s : bagi aku mase 10 minit, nak pergi bunuh orang jap....

Aku fuck gila situasi..tp suke gila BUNKFACE!

situasi 1 :

dia : hai, jom date!
aku : malas lah keluar, bosan
dia : jom la..pls
aku : taknak lah..x faham ke??
dia : jom2, siap2..i ambik jap lagi..

aku : stay away from me, im pregnant!

situasi 2 :

dia : hai, buat apa??
aku : ?? sape ni??
dia : duda dari KL

aku : fuck you

situasi 3 :

dia : happy valentine day
aku : sory, x sambut
dia : kenapa??tau lah single...
aku : bukan sebab tu..
dia : dah tu??i kan ada..jum berkasih sayang...

aku : go straight to hell u damn it!

situasi 4 :

dia : hei, i like ur style
aku : style??i mana ada style..budak kampung je
dia : thats the point, i suka budak kampung

aku : sory, i benci gila budak kampung

situasi 5 :

aku : hai, jom lepak jual muka, bosan gila..
dia : kau minat kat aku ye!
aku : meaning??pe ko cakap ni??
dia : kalau nak keluar mesti ajak aku,kenapa??kau minat aku ye!

aku : sebab kau ade kereta la babun, kalau ko pakai moto..pandang ko pun aku x nak lah!!


p/s : kawan lelaki..tolong okey....kau seringkali menakutkan aku........

my fon ringing :

him : hei, u (nama betul aku)
me : awk sape??
him : sy dari blablabla...awk ada pinjam ptptn x??
me : what??? x pernah okey!
him : oh, yeke...gurau je...

me : --end call--

ringging for d' 2nd time :

she : hoi..
me : fuck you..
she : hahahaha..ko kenal ajer suara aku kan??
me : natang betul...sape tdi??
she : jodoh kau...
me : wtf!
she : tau lah hati kering..aku nak kau happy..hensem dol, berduit..belaja ngan aku ni..
me : anak dato ke??kalau biasa2 aku x pandang..

p/s/s : kawan perempuan juga, kau juga selalu menakut-nakutkan aku...

p/s/s : aku sering ketakutan!!!!


JANDA KL, I LAF YoUUUUUU...ngeeeee~

♥ ♥ Happy Valentines Day ♥ ♥ kpd umat islam yg bodoh gile sambut....

Hari berkasih sayang ....

Selamat Hari Berkasih sayang to my one & only father..my lovely mother, my damn brother, my annoying 2nd brother, my damn fucking sister n my sweet lil bro...oh!my cat oso!

haish, untung betul hari berkasih sayang...semua aku sayang dengan adil dan saksama walaupun tak ikhlas kan??

ngee~

aku dating dengan malaun seko ngan sorang adik je malam valentine....

aku ade singgah tc jap malam tu...aku x boleh menipu...sebab aku jumpa kawan aku yang juge seorang blogger...ngehngeh...tapi sekejap je okey....cam harammm..flower girl, flower boy penuh duk menjual bunga..promot2 kat aku..ko ingat aku ape??tau la aku ade chinese look..sila muntah...wakakakaka...lagipun kalau aku ni jahil sangat nak sambut pun...balak aku lah yg kena bagi..asal aku pulak..

yang paling ketara beli couple chinese...indian couple pun ade la jugak...tapi x berapa nak nampak...sebab malam kan...ngeeee~

aku jumpa kawan aku, sedang asyik2 cuci mata tengok telatah manusia kafir yang enak menjamah bibir pasangan masing2, sedang leka aku menonton aksi2 galak pasangan2 muda yang lansung tak fikirkan masa depan, hanya fikirkan waktu itu saja, sedang berlamun dibuai angin pantai....aku ketandusan pemikiran...

aku x tau ape yang aku fikirkan...aku nak balik!



[ sape2 yg x reti base, mari aku basekan pengertian itu]


Tarikh 14hb Februari merupakan hari yang dianggap keramat oleh pasangan-pasangan yang sedang berkasih. Hari yang dikenali sebagai Valentine’s Day atau Hari Memperingati Kekasih dianggap sebagai satu masa untuk mengisytiharkan ketulusan cinta kepada pasangan masing-masing. Maka pada 14hb Februari pasangan-pasangan kekasih ini akan memakai pakaian-pakaian yang terbaik dan sebaiknya hendaklah ia berwarna merah, bertukar-tukar hadiah dan seeloknya adalah bunga ros berwarna merah.

Pasangan-pasangan kekasih ini juga akan bercanda di merata-rata tempat sehingga terjadilah adengan-adengan maksiat yang bertentangan dengan syarak demi untuk membuktikan kasih dan sayang mereka yang tidak ternilai harganya. Saban tahun juga para ulamak mengingatkan kepada umat Islam agar menghindari menyambut Hari Valentine ini namun ianya seperti menuang air ke daun keladi.

Oleh itu penulis melihat begitu pentingnya untuk mengupas sejarah sambutan Hari Valentine ini agar ianya dapat menyedarkan muda-mudi kita yang hanyut di lautan cinta bahawa ianya adalah sambutan yang berkaitan dengan agama Rom Kuno dan juga Kristian. Hari Valentine tidak ada kena-mengena dengan umat Islam malah hukum menyambutnya adalah haram.

Real Love-Massari





Girl, girl I’m goin’ outta my mind
And even though I don’t really know you
I must’ve been runnin’ outta time
I’m waiting for the moment I can show you
And baby girl I want you to know
I’m watching you go
I’m watching you pass me by
It’s real love that you don’t know about

Baby I was there all along
When you’d be doing things I would watch you
I picture you and me all alone
I’m wishing you was someone I can talk to
I gotta get you out of my head
But baby girl I gotta see you once again, again
It’s real love that you don’t know about

Girl, girl I’m goin’ outta my mind
And even though I don’t really know you
I must’ve been runnin’ outta time
I’m waiting for the moment I can show you
And baby girl I want you to know
I”m watching you go
I’m watching you pass me by
It’s real love that you don’t know about

Every night when I would go to sleep
I couldn’t stop dreaming about you
Your love has got me feeling kinda weak
I really can’t see me without you
And now you’re runnin’ round in my head
I’m never gonna let you slip away again
It’s real love that you don’t know about

Every now and then when I watch you
I wish that I could tell you that I want you
If I could have the chance to talk wit cha
If I could have the chance to walk wit cha
Then I would stop holding it in
And never have to go through this again, again
It’s real love that you don’t know about

Girl, girl I’m goin’ outta my mind
And even though I don’t really know you
I must’ve been runnin’ outta time
I’m waiting for the moment I can show you
And baby girl I want you to know
I”m watching you go
I’m watching you pass me by
It’s real love that you don’t know about

Today when I saw you alone
I knew I had to come up and approach you
Cuz girl I really gotta let you know
All about the things you made me go through
And now she lookin’ at me in the eye
And now you got me hopin’ I ain’t dreamin’ again,

Again
It’s real love that you don’t know about

Every now and then when I watch you
I wish that I could tell you that I want you
If I could have the chance to talk wit cha
If I could have the chance to walk wit cha
Then I would stop holding it in
And never have to go through this again, again
It’s real love that you don’t know about

Girl, girl I’m goin’ outta my mind
And even though I don’t really know you
I must’ve been runnin’ outta time
I’m waiting for the moment I can show you
And baby girl I want you to know
I”m watching you go
I’m watching you pass me by
It’s real love that you don’t know about

You’re the one that I want and no one can take

It from me
No, no, no, no, no
Even though I don’t really know you
I got a lot of love I wanna show you
And you’d be right there in front of me
I can see you passin’ in front of me
No, no, no
Girl I need your love
Baby I need your love

p/s : Crazy enough with this song, this video, this melody....damn!!....:D

semua semua gila...aku je waras.....!!!!

Entri ini ditulis dengan penuh perasan marah, x puas hati sedih dan sakit hati..siapa lemah akan carutan dan makian...sila jangan teruskan membaca...pegi blog yang dibayar nuffnang...

kalau aku diberi peluang untuk jadi kuat, aku akan tampar lelaki2 bodoh kat sekeliling aku yang berasa dia tu macam bagus..

malangnya aku x kuat...aku tak sekuat yang mereka fikirkan...senjata aku cuma air mata...dan backup senjata aku cume mulut yang dicipta dan disalahgunakan untuk aku maki hamun je....harap diorang panas telinga, then blah je....

1st date -

dia : awk...sy suka awak....
aku : abaikan perasaan tu..dia cuma bermain2...

2nd date -

dia : sy suka awk...sy tak hipokrit..
aku : sy TAK suka awk...dan sy jugak xnk hipokrit..

3rd date -
dia : sy suka awk...sy ikhlas dgn awk...
aku: sy tak suka awk...dan sy x mungkin akan ikhlas dgn awk....
kite putus sahabat!just stay away from me.....

kalau aku diberi peluang untuk exchange adik aku dengan orang lain...serius aku nak...aku nak adik yang baik, tak kurang ajar, sopan, tak berlagak...aku nak macam tu okey...

malangnya, apa yang aku dapat seorang adik yang superb kurang ajar, gila2 punya biadap dan gila babi punya perangai...aku xsuka semua tu...dan aku tau...mak aku, ayah aku, abang2 aku, adik lelaki aku...tau yang aku benci gile ngan perempuan tu....

seorang adik yang baik takkan pernah maki hamun kakak dia dengan sesuka hati....

pompuan sihir : aku ada pakwe, bukan macam kau..
aku : dah tu???kira bes lah dapat pakwe???

blablablabla....

pompuan sihir : mak, nak duit...gaji dah habis....
aku : ade pakwe sengkek jugak....
pompuan sihir : aku takdek org tanggung macam kau!!

aku : pukimak punya adik.....
(dalam hati)

kalau diberi peluang aku pilih kerja, dah lama aku nak kerja lawyer.....tak pun....kerja kerajaan pun kira okey...at least aku nak wat loan bank..beli Perdana V6 lepas...

malangnya...aku selalu kandas dalam interview....kerja ni cume bergantung pada nasib...bukanlah semata-mata selembar sijil dan kepekaan mereka tentang hal2 politik dan bukan orang kuat Umno dan Barisan Nasional je boleh senang2 kerja kerajaan...

penemuduga : awk masih muda...
penemuduga : awk boleh buat ke???
penemuduga : awk boleh tahan kerja ni??
penemuduga : mak ayah orang apa??BN?Umno??
penemuduga : apa kelayakan awk???
penemuduga : bg sebab kenapa awk nk kerja ni???

what a fucked up time!!

kalau diberi peluang untuk undur balik waktu, aku taknak pergi kat 'situ'.....kat situ banyak buaya...kat situ banyak serigala, kat situ banyak singa, kat situ banyak harimau.....semua syaitan....bertopengkan manusia yang tak hensem dan boroi....megah berkata2 tentang duniawi....hebat berunding tentang wang ringgit,bebas menindas manusia2 miskin yang dianggap hina....

malangnya, aku dah pernah pergi kat situ...aku takkan boleh undur waktu..semua tu berlaku dengan pantas......aku, dia dan mereka ibarat satu kumpulan beraksi di pentas dunia....wang sebagai perantaraan...kemegahan dan kesenangan dijadikan modal....terima kasih..kerana menyedarkan aku dengan cepat.. tolong pergi...aku sudah insaf sama sekali....

telefon berbunyi girang.....aku tersenyum.....berlari anak mengekori bunyi....

dia : hai bella! how r you???? miss you!
aku : ??? who r you??
dia : duda dr KL..



aku : fuck you!!

stay away from me.....semua bodoh tau x..aku je pandai!aku je...!!!!!!


+/- : skrg aku dgr lagu Akon, i wan to make out right now...blablablabla...serius, aku fikir lain...

Surat untuk Malaikat #04

hei.....kelmarin aku interview....kali ke....aku xpasti lah..banyak sangat....aku berharap dapat kerja ni...biasanya aku suruh kawan2 blogger dan sahabat2 karibku berdoa untuk ku...tapi kali ni tak...sebab aku takut, mngkin doa mereka yang buat aku selalu saja gagal dalam interview2 sebelum ni....

kali ni...aku nak tengok...dapat ke x...kalau dapat...u all's ni kannnnnnn......eeee~

kalau tak, mungkin bukan rezeki....

malaikat, aku cuma nak cakap...aku nak kerja tu...aku nak beli Perdana V6...gaji sekarang bank tak lulus wat loan...waakakakakaka...

aku wish ni mujur tau....jgn bnyk songeh!



hei kamu...kamu!ye..kamu yg di sana.....
Happy Birthday!

17 Feb. 2009




wit lurve,





Kenapa tak boled upload pic....




mood : cam haraaaammmmm

Sahabat-Aizat

Sahabat…mengapa kau pergi
Tinggal aku sendiri
Kau tahu ku tak sanggup
Sahabat…ingat lah kau slalu
Jadi yang terbaik
Walau kau tak disini lagi

Sahabat…aku rindu padamu
Datang walau sesaat
Ku ingin kan kau hadir

Chorus:
Aku disini dan menunggu
Diam tanpa dirimu
Kau tahu ku tak bisa
Beranjak terbang dan melayang
tanpa diri mu ku tak bisa dan kembalilah





1. Farah hazwani Binti Yahya

- Terpisah dek jarak....dulu elok je..belajar, gelak tawa dengan aku..bergurau senda dan bertepuk tampar...menagis pun kadang2 bersama......tapi gatal konet minah tu..pindah KL, dah x boleh gosip2....pepek kau lah....!!

tahap baik, cam superb cipan punya....baik tahap gila2...tp sebaik manapun seorang sahabat, ada masa pasang surut dan turun naiknya...mungkin aku terleka dek kawan lain buat aku lalai tentang perasaannya..mungkin???

baiknya aku dengan dia, mmg gila2 punya...lagi2 bila duduk jauh ni..lagi lah..memang gila2 punya rindu...

aku start rapat masa sekolah rendah lagi, x silap aku lah....then rapat bila masuk sekolah menengah...dulu dia mana suka aku....aku pun x suka sangat dia..tapi..bila dah kenal hati budi...baik sampai sekarang....

semalam aku mimpikan dia....sumpah...mungkin teringat RINDU

aku : weh, semalam aku mimpi ko lah..lancau betul...tak indah terus mimpi aku semalam bila ada ko..
dia : kuang ajo...cakap jelah rindu...
aku : phuiiii......!!



aku ingat lagi, dulu punya baik sampai kongsi pakwe..lancau..lancau..lancau..lancau...aku tak nak cerita lah...cm haramjadah okeyyyy!!
serius..aku tak tipu.....!! =)

lepas pindah, dia je yang selalu balik Kuantan, aku dulu ade plan nak pergi rumah dia...tapi x dapat..mak aku lah!!spoiled betul......ingat nak naik....nanti lah...tunggu aku dah nikah kot??

aku datang2 terus bawak laki...
mesti ko akan kata aku hebat...

nak lagi hebat,
bawak perut boyot sekali...

lagi hebat bila perut boyot tu tak berbapak...
ah, celaka.....

aku xboleh nk taip entri pasal dia ni...aku akan gelak sorang2...sekarang pun aku masih nak tergelak....malam kang aku message dia...mesti ade cerita kelakar...

aku ingat lagi, dia ade bagi aku hemster...bape ekor ekk??3 ekor x silap aku....tiga2 mati kejung....ade ke patut....suruh pecinta kucing tegar bela tikus....memang azab la tikus2 tu.....tiap2 hari message aku kata tikus2 dia called dia cakap aku x bagi makan......pundek betul....nak menipu adik aku boleh la...

hehe..

sekarang dia tengah bahagia dengan prince charmingnya yang x berapa nk charming sangat...Encit Zul...bahagia la kot....dah nk berapa lama dah...kalau kawin...anak lima dah kot...

dah la...aku malas nak cerita banyak2 pasal kau lah...semak blog aku....

serius okey, aku x main2...

lagu kami : Vitamin C - Graduation + banyak lagi sebenarnya...watimanglandok =))

(Sek.Ren Assunta Convent --> Sek.Men Tengku Afzan --> Se. Men. Teknik Sri Pelindung)

p/s : wei pundek, nanti lah...tgu kad kawin aku..ko mai kuantan okey...ngeeee~



2.Intan Noraliza Binti Ghazali

- ni sorang lagi kawan yang sentiasa bersama aku, susah dan senang...tp banyak senang je bila dia dengan aku...hehehehe...

memang betul pun....

1st trip paling jauh bersama dia..pergi KL....berkepit dengan dia jelah....ngan along...dak ni student poli, kedah..ambik kos maintanence...

single okey!!

hal bercinta pulak.....

ex dia pakwe aku okey, sangat sangat sangat pundek! kalau aku ada masalah dengan dia pasal pakwe aku...aku cerita kat dia lah......kebiasaannya Intan lah pergi serang dia...aku duk elok je..sopan..aku kan baik...awek mithali tahi....

mithali sampai dia jatuhkan aku talak 2...sial....ngeh2...

lagu kami : Avril lavigne - My Happy Ending

(Sek Ren Assunta Convent --> Sek Men Tengku Afzan)

p/s : Ko tau, pengetua yang kita tak suka tu...dah blah...ganti pengetua yang baik n sweet sangat....not fair....fUck atas muka prinsipal lama!!

Intan, balik lah...aku bosan duduk rumah sorang2.....



Aku malas nk cerita banyak2 mperihal seorang manusia bernama sahabat ni...sebab kalau nk cerita pasal kawan..mahu 2-3 bulan post aku pasal sahabat je....

bukan nk cakap aku ramai kawan...

nak cerita berapa banyak taik diorang buat kat aku...

bullshit....

hehe....

jangan ikut cakap aku....

tulis pakai hati, bukan perasaan...

ah, bodoh...
aku ajar orang suruh blogging..

kata nya tak reti menulis,

aku : tulis pakai hati, bukan perasaan...

pegi mati okey...
sedangkan aku hanya tulis membabi buta...bila aku sedih...tulisan aku malap, tiada gelak tawa....cerita seakan mati.......bila aku marah..aku maki hamun, aku mencarut dan mendapat dosa free of charge......bila aku gembira...banyak la aku upload gambar untuk dikenang, penuh dengan gelak tawa dan janji-janji....

blogging cuma batu loncatan untuk ajar diri kau supaya jadi diri sendiri...
tu je....

hari ni kakak saya tak de mood!!

Hari ni kakak sy tiada mud nak bercerita.....termenung tu kerjanya...
mungkin untuk hari ni sahaja...
atau esok....
errrr...mungkin seterusnya........
harap2 tak, senyuman kakak manis...
sy rindu selalu senyuman dia....

makanan saya pun x berapa nak best harini.....lembik....
biasa kakak bagi kami makan yang bagus2....enak2....
hari ni dia lain.....
sy dan kawan2 makan je.....tak nak susahkan kakak....
walaupun sy tahu...kakak menyesal gila bagi makan tak senonoh kat sy...

dia x sayang kami sudah ke???
ah, tak mungkin...kakak selalu cakap...yang kami teman sejatinya......

sy pergi dekat dengan kakak...dengan harapan akan membelai sy seperti selalu....tak pun....mungkin kepenatan......
tiada mood, kaka selalu tiada mood....
kebiasaannya...kakak takdek mood bila hati dia sakit...

sy panggil nama dia...dia senyum...dan menyahut...seakan faham kata2 sy...
syukur, sy dapat tuan seperti ini......sy tak mahu tuan yang lain...sebab tu sy tak lari rumah lain....sy duduk dekat je dengan kakak..dekat padanya untuk disayangi, dekat dengan hatinya harap untuk dicintai...sy tak suka kakak jatuh cinta dengan lelaki...sbab sy tahu...takdek lelaki akan sayang dia seperti kami sayang dia....
kami semua sayang sangat dia.....

kakak selalu cakap,
'kakak cinta kamu semua...okey????'

sy tak jeles pun kakak sayang semua...sebab dia adil...bila bagi makan...dia akan bagi makan semua..makanan yang sama...tempat yang sama...bekas yang sama....kuantiti yang sama..kami kenyang pun sama2...

hari ni kakak bagi makan sy tak senyum pun, sy tahu....ni tentu pasal seorang lelaki bodoh.....kalau sy tahu siapa...sy akan cakar2 muka dan berak atas kaki dia....

sy x suka kakak berkawan dengan lelaki...sebab sy sedih....akhirnya tentu akan kecundang....kakak tak menagis...sebab dia kata air matanya mahal untuk dikeluarkan hanya kerana serang lelaki bodoh....
sy dan kawan2 lain setuju....

walaupun tak menangis, sy tahu...hati kakak sakit...sebab tu sy tak nak noty2 bila kakak tengah takdek mud...macam sekarang....sy tengah jadi gud girl...tidur je....

Surat untuk Malaikat #03

pagi ni aku nampak dia lagi....
apa makna nya tu???

dekat traffic light, bersama seorang perempuan yang aku x berapa pasti cantik atau tak....
kau masih segak...mahu ke kolej bukan???
aku suka tengok kamu berkemeja......
tapi aku tak nak tengok kamu lama2....aku takut rasa 'panas'...

perempuan itu, tentu sekolej dengan mu, bukan??
ah...aku xkisah pun.....
cuma sangat kisah bila kau tinggalkan aku tanpa berita.....
tapi...sekarang aku tak kisah...
cuma tadi lah, sedikit....
sedikit je....tak banyak...

oh ya, aku sedang berdoa sekarang....
supaya....

tadi adalah yang terakhir kali kita tersempak....

harap2 makbul.....


malaikat, apa semua ni??

Surat untuk Malaikat #02

kalau betul dia untuk ku...
buktikan pada ku,

kalau dia bukan untuk ku...
tunjukakan kebenaran itu...

aku cabar kau.....

p/s : cakap memang senang, sebab cakap tak perlu bayar..

tak, aku bukan si bebal yang boley dipijak2....

hari ni aku boring lagi....
boring, bosan....
benda2 ni boleh buat aku serabut...sarabut dan terus serabut.....

tadi aku ke Mega Mall...saja....jalan2, cari pasal...aku x berhenti makan pun...walaupun time tu lunch hour....

bukan tengah pokai, xdek teman.....haish....bosan betul bila sorang2....memang betul lah...kalau setakat ada family yang sempurna pun...belum tentu cukup...ah, aku x habis2 pertikaikan pemberian Tuhan yang amat aku sayang ini....xreti bersyukur betul...

*tampar2 mulut*

aku sebenarnya nk usha tiket wayang je...nk tgok cerita apa ada...Abg Zua dah bebel mintak aku blanja....suruh balas balik dia belanja aku KFC haritu....

haish...

aku ia kan saja....

sebab, dia kan abg...
(sucks gile jadi adik au)

aku otw balik..sampai di ascelator, aku nampak seseorang...tengah tunggu turn nak bayar tiket parking kat mesin alah bodoh yang pernah menyusahkan aku 1 ketika dulu...
shit betul....

apasal hari ni....
kenapa mesti jumpa dia....
bakpe sekarang...
damn lah!!


aku cuba pandang tempat lain, dengan harapan dia x nampak aku...alahai....pls wake up la...badan kau saja dia boleh cam tau tak!!

aishhhhhhh!!

*tgah text Cik Farah yang x habis2 ajak pegi KL*
dia tak tau ke...KL tempat paling aku tak suke......hadoiii.....

berbalik semula

dia perasan aku tau nyah!!
sial la.......
aku turun selamba je...buat2 macam tak dek apa2...serius...perasaan masa tu memang x best gile....
macam cemas...
perasaan yang sucks giler2 weyh!!
aku teruskan jalan, dengan doa...aku tak kan jumpa dia lagi.....

bila aku dah keluar dari pintu utama....bila aku dah nampak matahari...matahari pun seakan2 senyum pada aku...aku lega...macam dah terlepas sedikit bala...aku teruskan perjalanan.....dengan senyuman*itu serius tipu*

sampai kat simpang ofis aku...aku perasan ada orang macam panggil2 nama aku....aku diam je...buat2 macam x dengar...

aku kenal suara tu...

suara tu la yang selalu ungkapkan janji kt telinga aku...

dulu,

suara tu la yang selalu cakap rindu..pada aku...

dulu,

yang selalu kata cinta, dengan aku....

dulu,

ye....
dia masa lampau aku...
sangat2 shit sebab aku dah pun lupakan dia.....
dan akan berterusan shit sebab aku lepasni terpaksa untuk lupakan dia lagi..lagi dan lagi.....

aku teruskan jalan.....buat macam makhluk keji tu tak panggil aku....

sampai depan ofis..aku terpandang belakang....sebab ada dapat sense yang ade orang tengah tengok aku......
bukan parasan okey...

aku pandang,
ah...dia...

masa lampau aku....

dia : (nama aku) please....we need to talk..
aku : theres nothing to talk with....(aku cube tarik tangan aku dari tangan yang pernah leraikan gengaman kemas aku satu ketika dulu)
dia : please.....
aku : im sory....

aku blah.....sampai kat ofis..on air-cond...panas yang aku rasa sekarang bukan panas biasa2....panas lain ni....

panas dalam....sampai keluar aku rasa....

ah, api cinta lama......

sungguh....kalau dah lama terpadam sekalipun....kalau di layan...membara jugak...

aku kepanasan!!!

" aku pernah jatuh bangun, jatuh...rebah dan tersungkur depan kamu...masih tidak cukup kah wahai sang purnama......."

poem aku memang sucks, aku mengaku okey....

aku pedengki,penjeles, pecemburu....

hari ni aku jengah ke blog kawan aku...serius...

besday dia semalam..

aku x wish pun...

sebab aku rasa apa sangat lah wish aku ni kalau nk dibandingkan dengan apa yang dah dia dapat semalam...

okey...

*cool, cool*

she deserve what ever she gets....

dia cantik...so..xpelik lah pakwe dia wat suprised party untuk dia, dia cantik,so x peliklah family pkwe dia sayangkan dia, dia cantik, xpeliklah dia ramai kawan, dia cantik x peliklah dia dapat layanan seistimewa seorang puteri....

argh....
serius...
aku busuk hati...
aku jeles......

tp, aku jeles pun...
kau pedulik apa??
kan......

kau x luak pun.....

*sambil korek idung, then trus blah *

kalau aku pegi mall, aku nampak couple...serius..aku jeles...

bila kawan2 aku hello, cakap dia dah kapel dengan balblabla.....mmg jeles punye!

bila aku tengok pkwe beliau belikan present yang best2..kampit...jeles giler....

yang paling aku jeles, bile pkwe dia comfort dia like princes...get dem!!aku nak jugak semua tu...serius....jeles!!jeles!!

bila aku nampak kawan2 aku happy with their couple...tahap nak mati punya jeles...

bila kawan aku bagitau, dia dah nk kawen...serius..aku nak mati....

dah la...jagan cerita apa2 yang best dalam hidup kau pada aku...sebab aku tau...life aku bosan...jangan ingatkan aku semua tu...sebab aku nk buat2, berlakon..macam life aku ni happening giler!!!!!

yeahhhhhhhh!!!!

cume sedikit kesedihan, aku xdek semua tu.....

banyak cerita2 yang hidup dan dikatakan real tu, dari seorang penulis yang ada kisah hidup yang kelam, masalah keluarga, hidup yang x sempurna.....

arghhh!!
aku xdek semua tu......
hidup aku sempurna...

ada ayah yang penyayang,
ibu yang sporting..
abang yang bangang,
adik yang ngok,
adik lelaki yang gile best punye teman berbual,
aku ada kucing yang comel
rumah yang sempurna,

keluarga yang bahagia

perfect!

*aku bersyukur, buat pertama kalinya*

masyarakat majmuk....

semalam aku dah terlena, tapi macam lena x puas....macam...dah lena...tp, tetap boleh dengar bunyi2...

bukan tidur ayam...

macam terngiang2...

bukan la cakap2 seorang bidadari yang bagitahu aku esok akan jadi cantik, bukan jugak roh orang yang dah mati minta tolong ingin dilepaskan, bukanlah bebelan mak aku, bukan jugak suara2 halus kucing2 aku mintak makanan....

budak sebelah rumah aku, sial la.....

menyanyi2.....
kalau suara sedap xpe...aku xpasti pun suara dia sedap ke x...
aku dapat dngr tune dia je...
tapi aku x dapat nk tgkap lagu ape...
macam tgah wat pemujaan pun ada...
manderam2...

angin betul aku lah!

haish....

macam dia tengan miming satu lagu...
tp aku x dapat tangkap lagu apa...
ingat best ke hidup berjiran,
always asyik senyum2..sambil tunduk2 bila tersempak jiran....
plastik giler....!!

aku betul2 fUck neighbour...

to aku still hormat....
x dek la nk gaduh2...

macam unkel cowboy yang khawin dua tu...sombong...suka cari gaduh dan pandang macam nak cari gaduh...xpuas hati agaknya kucing aku selalu berak kencing depan rumah dia....aku panggil macam tu sebab tak tau nama...dia selalu pakai topi cowboy....unkel nyamuk, aku panggil macam tu sebab dia ada company ubat nyamuk...xpenah pun hulur ubat nyamuk...cuma tiap2 tahun baru...ade la kalender cap fumakilla dia bagi...just nice...cume selalu xdek rumah...then anak kepada jiran aku...duduk kat situ jugak..dengan abang dan isteri dia,,ade bela seko anjing hitam...sama la dengan jiran aku...ade jugak bela anjing hitam...aku confused mana satu nama linggo...sebab dua2 hitam pekat..sama saiz plk tu....jiran cina aku so nice......masa raya cina..salalu hulur limau..tu yang buat aku suka sangat tu!
hehehe....

jiran yang belah kiri budak student Ikip, perempuan...aku xsuke pun...
macam bagus,,,serius...pandang aku...macam aku ni low standard dari dia......phuiiii la..setakat budak kampung...jangan sesekali pandang aku macam bagus sangat....ada jugak makcik era..panggil macam tu sebab kalau jumpa..selalu ada cerita2 tentang orang2 lain...haih..makcik ni....baru je balik mekah...tapi aku tengok macam xdek perubahan pun.....dia ada geng....satu makcik pendek satu makcik tinggi....serius..aku tak tau pun apa nama diorang...depa selalu la join 3 orang ni..berlonggok depan rumah makcik.......oh ya, terlupa..sorang lagi...makcik gemuk....ber empat la kiranya...

aku kalau diorang duk berlonggok, aku memang x keluar rumah dengan pakai shortpants atau baju ketat2..aku tau..lepas topik yang dibincangkan sebelum aku keluar...mesti cerita pasal aku lepastu....
haish.....

ada jugak family yang ada anak twins...thomas & marvin....berkawan dengan adik aku...tapi adik aku x suke kawan diorang...aku tak tau kenapa....

adik aku xsuka sangat hidup berbilang kaum kot??

mak aku sendiri tak bagi adik aku berkawan dengan anak india belakang rumah..
xdek perpaduan betul mak aku ni....

buat masa ni, aku selesa hidup kat rumah tu....dan aku jugak ingin hidup lama dalam rumah tu...bersama2 keluarga aku...

tu pasti sekali....

dan yang amat pasti,

aku fuck berjiran!!

aku belajar perkara baru, di blog suram..tapi kata2nya bercahaya...

Muzik adalah yang kedua terbaik.

Perkara yang paling baik di muka bumi ini,lebih baik dari muzik yang paling indah,

kataku,

ialah silence.

This is the life, hold on tight.

seorang adik,
ikut mana pun..
dia tetap seorang ADIK...
perlu beralah...
jangan kurang ajar...(over)
xperlu berkira...

dengan seorang kakak...

(adik aku yang bodoh bangang tu x macam ni pun....)

wah....pertama kali aku rasa bangga jadi seorang kakak...

*ambik mood*

pagi tadi Encit N cerita dekat aku, semalam opah aku telefon mak...nangis2 mintak mak aku pergi mintak maaf dekat makcik aku...

haish

makcik aku tu adik...

mak aku tu kakak...

kakak kena mintak maaf dengan seorang adik, atas sebab yang x dapat dikenal pasti...

x faham aku benda alah ni....

tadi mak aku tanya aku, nak mak pergi mintak maaf x dengan makcik (nama dia)

aku awal2 surender....

aku cuma insan kecil, pangkat yg sekecil sekali dalam keluarga....

seorang anak, dan seorang anak saudara..

aku xnk digelar batu api....

*surender....surender*

lagipun, bukan urusan aku.....
ni urusan dewasa....
aku kecil lagi......

aku pasti.....

oh ya, semalam aku terjumpa 1 blog.....

kata2nya hidup sangat!!

real...

mnyentuh perasaan....

kadang2 berpuisi...

kadang2 seakan menyanyi.....

kadang2 bersyair untuk pari2....

dan..

kadang2 ada juga memaki sesama manusia....
aku faham,
mungkin inginkan ketenangan...
mahu lepaskan segala beban di atas kepala.....

marahkan sesama manusia....
aku x kisah....
manusia tu objek yang menarik untuk dibincangkan...
terlalu menarik jugak untuk dijadikan bahan makian...

tp, serius...

menakutkan...

but, to be honest...
menarik....

terlalu menarik sampai aku takut nak pergi lagi.....
hehehe.....

ilusi aku.....berangan atau imaginasi...

3 tu...biler diputar....dibelit...ditolak tambah dan bahagi....dalam makna2 dia...mesti tetap ade persamaan......

setiap hari...nak dikatakan pantang ada masa terluang....time lepak2...mesti ade je ilusi2 yang aku buat...ilusi kotor atau tak..

bukan urusan kau.....

ilusi aku, always ketemu Mr Right aku...always...aku rasa ni lah ilusi yang paling best dan top rated dalam hidup aku ni....

masa dating2 buat apa....
masa makan buat macam mana...
masa pergi vacation kemana....
masa pergi parti....

haish...

serius.....

memang sweet.......

1st sebab tak kena bayar
(bila sesuatu yang free...mmg best kan?)

2nd sebab xdek sape akan gelakkan aku bila aku cakap aku akan manja2 dengan dia..bila aku akan cakap aku akan pakai tudung bila dia suruh...bila aku cakap aku tak kan mencarut bila marah kat dia...

3rd sebab xdek unsur2 xbest dalam tu...dah tentu2 aku tak kan masukkan chapter2 yang xbest...dan of course aku tak kan masukkan individu2 yang annoying seperti ex-girl dia..bakal mak mertua yang anoyying giler babeng..kawan2 lelaki aku yang selalu ajk aku keluar dan of course musuh2 aku....

orang baik memang selalu ramai musuh kan???

bila berangan...aku banyak berangan benda2 ke depan...semua berunsur masa depan...macam konon ade 1 insiden...then aku akan fikirkan apa yang aku buat lepas tu.....membunuh ke, bagi makan racun ke??potong perut dia dengan pisau lipat ke??ambiktukul besi 3 kilo punye..then hempap kaki dia ke??

pendek cerita, aku selalu berangan dapat bunuh abang aku yang baru lepas ambik handphone aku...

mmg sucks gile kalau dia jual!!!!

dengan abang aku yang aku memang benci giler....

serius...

aku pasang angan2..one day...aku akan maki2 dia...tepat atas muka dia...sampai puas hati.....sambil nangis2 (nilah senjata aku dari dulu pun)

aku rasa adalah masanya nanti...

serius weh...aku memang nak maki dia...
arghhhhhh!!!

maki, maki, maki, maki, maki ,maki, maki, maki, maki, maki, maki, maki, maki, maki, maki ,maki, maki, maki, maki,maki, maki, maki, maki, maki ,maki, maki, maki, maki, maki, maki, maki, maki, maki ,maki, maki, maki, maki, maki, maki, maki, maki, maki ,maki, maki, maki, maki, .....!!!!!!!!

Surat untuk Malaikat #01

Terima kasih sebab belum tarik lagi nyawa hensem...aku tau...kau tau aku sayang sangat pada dia kan??

aku harap, bila dah tiba saat pun....tolong bagi tahu aku okey??

kenyit2 mata sikit pun...aku dah faham dah....

sape2...

yang isik gambar motor dalam friendster + myspace + tagged + facebook...

then add aku..

aku x layan...

sebab..

aku tau ko xdek kereta...

serius la weh ......

jangan kutuk pengkid...

pada laki2 kat luar tu...jangan kutuk pengkid...sebab awek depa lagi comel lawa..hot & vouge dari awek kau kau dan kau....muahahahaha...!!

sial...td aku jumpa kawan aku lah....

dari elok2 masa sekolah ade 2 bijik buah tmbikai susu....aku tengok leper....

dari elok2 duk kapel ngan abang senior kelas elektrik....tadi aku tengok duk berpimpin2 tangan dengan perempuan...

dari dulu elok2 aku tengok pakai skirt...sekarang dah pakai seluar jeans macam terlebih ukur...

dari elok2 dulu mekap tebal2(dia ajar aku make-up tau) sekarang dah jadi pengkid tegar....

aku x tau kesian ke bangga...

dia datang kat aku sambil tegur...xdek pun salam2 n gesel2 pipi macam selalu dulu2 dia buat kat aku....

awek dia...serius....cam babun....
pandang sleck sambil jeling2 cam aku nk sangt kote kapel dia....(kalau ade kote la kan)

aku tanye dia..

aku : (nama betul dia) eh...buat ape sekarang (ni mmg soalan basic kalau aku jumpa kawan2...)
dia : eh, pgil aku Jo
aku : ah...xnak aku....aku suke nama mak kau bagi kau....
dia : alah...panggil je....nama aku jugak tu...relax la....semua org berubah wat????
aku : ........sometimes...keep silent is the hardest thing to do....

boleh x aku nk jumpe dia sekali lagi...aku nak ramas2 tetek dia.....biar dia stim....dan wat dia rase jadi perempuan ni best.....

blablablabla.....

dah borak2 macam2....dia kenalkan awek dia...
nama....
umur........
still student
straight lesbian'sssssss

aku tengok atas bawah awek dia....senyum je...
aku kan baik!!

aku perasan awek dia cantik...serius....

baru aku tau...aset lelaki bukan lah "benda alah" di tu je....kan???

sape2 nk awek cun...belajar dari seorang lesbian tegar....

weh2...aku nk lelaki sejati weh....aku nak...!!

p/s : sebenarnye....aku rase la kan...perempuan wat hubungan sama jenis ni....sebab more to safety kot???yela...sama jenis selamat sikit!!

tolong aku hilangkan derita ni...

sakit sebab sengugut tu.......buat aku rase x best sangat jadi perempuan....serius...

aku kebosanan tahap nk mati ni....tadi ade org message aku ajak keluar malam ni....tercengang2 aku....sebab biasanya aku ni jenis...bila tengah boring, memang laju je cakap 'okey' tapi...bila time nk kuar tu...malas yang amat!!tu penyakit aku.......xdek ubat dan semakin parah...tp, mujur lah tak membawa maut....

aku sedang melukis......sebab boring...

aku sukakan abstrak, kau tau abstrak tu macam mana??cantik.....

arghhhh!!macam ni...ambil pen@pensil then mula dari satu titik kemudian wat satu corak ikut suka hati je....xpayah fikir bnda lain dah....jalan ajer...tanpa ada halangan apa2...

cantik x??

kalau x, tu maknanya tangan kau kau dan kau x berseni.....

dalam lukisan bebas pun, cantik sangat bila x payah ada halangan ape2 kan....serius...cantik tau....aku suka corak macam tu....ade bulat besar, bulat tak besar....ada panjang ade pendek ade ketod.....

berbagai2....

hidup ni pun kalau terlukis tanpa sebarang rules atau secara bebas pun...mungkin akan jadi cantik....

sangat2...perfect okey!!

aku xkan mention nama mak aku yang tak bagi aku keluar tengah malam then baik pagi2..sebab tu bukan halangan...cuma family rules...

dia akan always alert time balik....bila pukul 11.55PM aku still x balik..dia akan message...

'kamu ada 5 minit lagi masa untuk balik'

sangat2 anoying kan??jangan cakap...aku tau dah....sebab tu aku x suka keluar drive sendiri & x suka keluar bagitau mak.......

aku x kan mention nama prinsipal aku sebab tangkap aku then buat aku dibuang jadi pengawas sebab ponteng kelas...sebab tu bukan halangan..tu school rules...

aku sampai sekarang attack kereta pengetua aku.....baru2 ni aku nampak kereta dia..park tepi jalan....dia ada bersama2 anak2 dan suami dia.....aku teringat dendam lama..ingat nak balas dengan tekan minyak kereta aku sampai habis sebelah kereta dia...atau pun turunkan tingkap dan selamba je split kat kereta dia....

tp aku x buat pun.....sebab aku dah besar....dan kalau aku buat jugak...ia memalukan aku.....kan??macam budak2...
lagi pun kan..aku kan budak baik.....

aku x kan mention JPJ,Polis atau MPK yang always attack kereta aku kalau x letak kupon perking kereta kat depan ofis aku ni...(jap lgi, mungkin ada lah surat saman yang diletakkan kat cermin kereta aku)sebab tu bukan halangan...tu road rules...

saman JPJ pun aku still tak setel2 lagi tau....haish....

aku jugak x kan mention nama bos aku yang akan marah bila aku silap buat kerja...sebab tu bukan halangan, tu work rules....

tapi, macam mana pun...dia tetap the best among the best....

rules, rules, rules...

rules ni bodoh la...

aku xsuke....

bang bang boom

aku tadi usha website NTV7....flashback balik wakenabeb dari episod 1 until d' end...bes giler....tergelak sorang plk aku tengok...

aku teringin nak kenakan kawan aku...

wakenabeb ade lagi ke???

aku merayau2 tadi...aku jumpa ni....


HE BROKE MY HEART SO I BROKE HIS FUCKIN FACE!



serius....sempoi gile....

p/s : aku copy paste je........x edit mane2 pun...

pagi yang gelap

pagi2, macam biasa aku akan bangun & menghadap kucing2 aku (bagi makan) aku tengok dalam sangkar hensem...xdek berpenghuni...aku jerit2 panggil dia..tapi still x nampak kelibat..

biasanya, kalau aku panggil...laju je..berlari2 dia datang kat aku..

tp arini, aku panggil....sepi je..

aku jalan depan sikit, Ya Allah, aku nampak hensem...duduk diam je...kaku, aku dah lembik lutut nk pergi dekat....

dengan air mata, aku pun kuatkan langkah..pergi jugak....1st thing aku chek nafas dia...aku tak pasti nadi kucing kat mana.....

aku tekup kan telinga aku kat perut dia...aku dengar lagi...

dup dap dup dap...

tapi dia lembik, aku chek2 tengan kaki..takut ada yang patah2..xdek...aku suruh dia bangun...tapi dia macam x larat....

aku terus panggil bah...
serius..aku x mampu nk tengok semua ni sorang2...

bah datang, dia okey tuh...
(aku selalu dengar ayat ni, konon nk tenangkan aku la..tapi x tenang pun)

mana ada..lembik ni...
(sambil teresak2 nangis)

lapar kot??

dah..ni friskies...x makan pun....
(sambil tonyoh2 pinggan makan dia depan dia)

jap lagi la bah bawak pegi klinik...

aku dah x sedap hati dah......aish...
jangan lah jadi apa2...
tadi aku bagi duit & kad klinik hensem kat bah.....
korang doakan dia okey2 je ekkk??
aku sayang dia....
sangat2....

mood curently : very2 sad!!


Ahad, 07/02/2009

arini aku banyak tercengang dari berkata2...sebab banyak sangat insiden yang terjadi arini wat aku terdiam dan terpaku....

serius....

pengakuan bertulis yang sangat2 wat aku tercengang...

(no comment)

perjalanan pergi balik pergi balik ke kampung yang wat aku membisu (penattttt!)

kena bawak nenek aku beli barang dapur plk,penat giler ulang alik...serius..aku x tau la mcm mane kehidupan aku kalau duduk kampung....sape nk jumpe, kena wat appoiment dulu kot!

pertemuan yang wat aku sedikit terkejut

jeng2....semoga berbahagia dengan yang tersayang.....always always wish u happy!

cakap2 yang buat aku terdiam

mak teh pun ikut jugak semalam, dalam kereta tanya aku....
makteh : (nama betul aku)kamu bila lagi.....adik dah ada dah....
aku : ha...lambat lagi la...aku jawab basi2 saja...sebab aku dah semakin kepenatan dgn soalan2 mcm ni...
makteh : lambat lagi ke...cari dulu...umur makin bertambah..adik dah tunjuk kat makteh..kamu bila..
aku : hehe (siyes gelak paksa) tunggu la...ade lah nnti....
Abah : kakak nk kerja dulu, baru fikir benda2 tu..
aku : betul betul betul ( versi upin ipin)

Thank God, ade backup!

aku tak suke sangat insiden2 berunsur suprised ni,, sebab aku always tak bersedia...dan benda2 macam ni, akan wat aku macam orang bodoh dan blurr....

banyak gak snap pic semalam, tp malas nk upload....pc ofis ni mcm compicated sikit!

menang sorak kampung tergadai....


p/s : entri ini adalah kesimpulan penulis terhadap demonstrasi2 yg dilakukan pihak pembangkang di Perak, kes saman2 Sultan and kes still x nk lepaskan jawatan Menteri Besar...

serius...kan aku dah ckp...hal2 politik ni buat aku terasa anoying giler.......

dah la, aku x nak main politik2....

aku tak kan mengundi, aku serius okey!

serius!i love u!!!!!!!!!

political thing make me fell so dumb as a human been...

serius,
malu betul dengan melayu sekarang,
hal2 politik dah macam jadi satu rebutan kuasa yang perlu direbut sampai dapat, dengan apa cara sekalipun,....

tengok cina...duk diam je....
tp ngat diam2 dia dungu ke??
tengok kat jalan raya sudah...
melayu macam dipijak2 je...
BMW 5series,Honda yang maha besar tu, kereta yang ganas2 x hengat dunia tu....tengok driver dia....kebanyakan cina......
atok budak cina belakang rumah aku pun bawak Honda Accord ape yang besar tu....x tau lah aku..(yelah...setakat aku ni, kancil kenal la)....dah nak mati pun..jalan terhenjut2 pakai tongkat...tapi bila bawak Honda besar bapak tu...aku tetap jatuh cinta....

Bilik2 mesyuarat seakan2 tempat budak sekolah+hingusan bergaduh sebab x puas hati...perang mulut....melayu sama melayu, cina sama melayu,melayu sama india...cina ada nk gaduh sama cina??xdek pun.....
mujur insiden bertumbuk x jadi lagi, sebab masa aku sekolah dulu pun....budak laki kalau x puas hati...bertumbuk je...patu Pengetua panggil..kena gantung x pun berhenti terus, berani kan pengetua...Raja pun x sibuk2 nk berhenti2 kan orang...jgn main2...

jangan ada comment kata aku berani sebab pertikai kemampuan raja lah..aku still respect dia...

dalam news, hari2 ade je hal2 macam ni...cam satu trend je..sekarang duk kecoh isu lompat parti....

arghhh...!!seriusly...can take it again again n again......

aku tengok orang melayu sekarang, semakin layu....
layu dalam permainan politik....

dun ask me bout my new day, cos i dunt kno..n dun want to find out either....

i'am anti politic..dun ask me about BN,PKR o other thing..
cos im gonna laughing n keep laughing..
this thing make me fell idiot....very2!!

Gues what?????

doa anda termakbul...

terima kasih...

doakan dia ajak aku kapel plk okey???

amin.........


muahahahah=))

12:17 PM

aku nk pergi pekena KFC ngan my mate, K. Farah....bye!!

oh ya, jangan lupa doakan ade pakwe hensem kerja sebagai enginieer mengorat aku then mintak number fon then ajak aku kapel n terus nikah....

doakan tau!!

aku nk doa, mesti x makbul...

sebab...aish..aku banyak dosa lah!

yummy......

chezzy wedges extra cheese...itu pasti!!

oh ya..berat aku naik sekilo lagi...

shit!!

shit, cakap beribu kali pun xkan kurus punye....

tp serius, aku nk trun at least 5++kilo before 3march 2009,that's my birthday...get it???!

p/s : aku baru perasan, aku selalu tersilap tulis this year is 2008, itu normal ke??get dem!

He deserve what ever he get's...

kau pernah terasa how terrible u are or not???
best ke ko neh...
gud enough???
or
dah ckup hot ke????

aku rase aku ni cm best je before.....kau pernah tak buli someone yang ade hati kat kau....tapi kau sikit pun xdek hati kat dia...aku pernah...serius....sb aku dapat rasa dia akan buat apa2 je untuk aku...sebab aku berasa aku ni hot, dia akan buat apa2 je.....over kan??macam tengah2 malam pun aku message dia n mengada2 merajuk...padahal dia x buat apa2 pun..just reply message just kata 'ok' je...then of course dia akan kata...

ok, tell me... u nak ape actually....

nak u.....now!i mean it...

mesti la, dia terus berhambat nk datang kat aku.......sebab tak nak aku merajuk lama2 punya pasal.....

tp, bila dia merajuk....ada aku pedulik?? xpun...nk termuntah ada lah...bila tengok lelaki merajuk macam perempuan.....

other story when anak tekak aku tergedik2 pulak nk mengidam makan Mc'D (masa belum kecoh2 nk boikot lagi ) dia kat Pekan, tgah meeting ngan client dari Rompin...aku dah bagai nak nazak lapar Mc'D....sampai merajuk2 bila dia kata dia balik lambat lagi....

serius...

aku memang hangin waktu tu.......belum pregnant, nafsu mengidam aku bukan main lagi.....kalau mengidam time pregnant nti...haish....tak nak lah aku bayangkan.....

aku mengamuk & send message to him telling that semua ni must end now!...macam bodoh kan??

dia terus call......

okey2, im coming.......now...i start enjin ni...ha, dgr x???jap lagi i singgah kat Mc'D belikan apa yg u ngidam td k??
(Serius, lawak x jadik)

aku kata x payah, sebab takdek mood nk tengok muka dia......wtf!!seriusly......bila aku tengah marah..perut aku rasa full sgt!!padat.......

then dia kata, okey...fine....i pegi mc'd..odered for u..then ask them to send it to ur home...

aku senyum je...nk kata dia bodoh sebenarnya...sb Mc'D boleh called je...tp aku tahan..kesian pun ada...beria nk pujuk aku.....

tapi..ntah la...bila hati tengah marah...semua benda yang dia buat aku rase nk mengamuk je....

aku cakap x payah....aku boleh pergi sendiri....

then dia kate just ok...

aku terus mengamuk2, padahal aku sendiri kata aku tak nak..

haish...

nk tau, actually...memang complicated perempuan ni...sampai diri sendiri pun x reti nk handle ape yang dia nk dan inginkan....

1 lagi kisah bila aku pergi mengedik sambil jual muka kat tc, aku dengan kawan2 aku...ramai, n them with their couple.....aku senyum je tengok, until at the time one of my buddy ask me where's my boy....aku senyum je...and though he just make joke....tapi, bila semua kawan2 aku staring muka aku macam aku ni janda berhias....bila kawan2 perempuan aku keep asking the same question...

aku terus called si dia,

walaupun masa tu kereta dia rosak, kat workshop...sebab tu aku pegi tc drive sendri..

then dia tgh selsema, sebab tu aku tak nak bawak dia...takut berjangkit..

dia baru balik dari KL,bout 4days..sebab tu aku xnk jumpa dia lagi..cos aku masih terfikir dia penat..

tp, sebab kawan2 aku macam mndesak nk tgok Mr aku....aku terus called n mintak dia datang......

walau dengan apa cara sekalipun!!

lama sikit, dia sampai.....dengan muka sick dia tuh....tapi x datang terus...called aku dulu...sebab dia malu ramai sangat....segan ngan kawan2 aku..

aku paksa jugak...sebab aku nk suruh kawan2 aku tengok yang dia ni gentleman....mesti diaorg jeles!

padahal dia ni pemalu....
aku paksa jugak...

masa dia datang, dia salam wit all my fren..puas hati aku...!!then dia monyok je....sb sakit kan....aku x kesian pun....then aku tanye dia,datang naik apa...

he said, he ask his bro to send him...

aku tanpa rasa berdosa n belas kasihan pun tnya, nnti balik naik apa...??

jahat kan aku, xdek hati perut betul....
bukan sengaja.....
ayat spontan....

dia cakap, he will ask his bro to take...

balik je,sampai rumah terus aku tido, penat...xdek nyer pun nk tanya dia dah makan ubat ke??hows dinner??rindu ke x ke??

xdek nyer...

hehe...

but our relationship ends up cara baik, cos he's married already!

aku rasa dia lagi jahat dari aku tau!pepek....

perempuan actually memang complicated until they dunt have any idea how to handle hersely by her own...trust me...its true..

Aku gila meet uncle hussien


semalam...
around 12am....
Miss A, my kazen call me...
gile betul diia tu...

mmg carik nahas call aku malam2 bute....

p\s : aku anti orang call on midnight + telling me that he/she's using super saver plan.....damn!

Miss A : weh...tido ke??jom la gossip...lame x gossip2 ni...(laughing)
Miss U : jam ko rosak ke??nak aku bitau pkul bape skg???
Miss A : aku tau la....ala, awal lagi....(still laughing)
Miss U : ko nak kena maki ke??
Miss A : alaaaaaaa....relax la, borak2 jap (keep laughing)
Miss U : aku nk tido la pantat
Miss A : ha...yelah2.....tido lah......(laughing n laughing....

aku tau, sebenarnye....dia bukan nak sangat borak ngan aku...pepek tul...

siyes......aku bukan perempuan yang reti beradab bila tidur aku diganggu........aku sangat pasti sekali on that part....

+/- : Miss U is aku, meaning = Miss Universe...muahahahahhaha.....


oh...bout d' title...kui2...

im now crazy enough wit d' song Lagu untukmu espically...on this part....

Tak tahan tak tahan
Tak dapat ku tahan
Melayan sikapmu perawan
Berbeza-berbeza
Kau dan aku berbeza
Kita memang tak serupa
Bebaskan bebaskan
Ku ingin dilepaskan
Kita tidak sehaluan
Cukuplah sudahlah
Sampai di sini saja
Hubungan kita berdua
Hoa…hoa….hoa…..

Damn!!i luv it.....

sape nak???

Aku ade blog template comel...
semua dah edit...
comel sangat..
aku ngat aku nk pakai...
tp...
ntah la...
malas lak...
rase dah malas nk blog cntik2...
nanti ramai peminat..
muahaha...
sape nk??
Taknak sudah okey..
jgn bnyk cakap...

info : 3column, blue,white (can change)Fixed width, Left+right sidebar

p/s: sidebar dia yg 2 tu sebenarnye kaler comel...sebab aku edit....tmpat aku edit tu xdek kaler asal...hehe....ala...biru jugak...kecoh!

Aku gile lagu ni....

Sebelas Januari Bertemu
Menjalani Kisah Cinta Ini
Naluri Berkata Engkaulah Milikku
Bahagia Selalu Dimiliki
Bertahun Menjalani Bersamamu
Kunyatakan bahwa Engkaulah jiwaku

Akulah Penjagamu
Akulah Pelindungmu
Akulah Pendampingmu
Di setiap langkah-langkahmu

Pernahku Menyakiti Hatimu
Pernah kau melupakan janji ini
Semua Karena kita ini manusia

Akulah Penjagamu
Akulah Pelindungmu
Akulah Pendampingmu
Di setiap langkah-langkahmu

Chorus:
Kau bawa diriku
Kedalam hidupmu
Kau basuh diriku
Dengan rasa sayang
Senyummu juga sedihmu adalah Hidupku
Kau sentuh cintaku dengan lembut
Dengan sejuta warna


teka..lagu ape...ngeh2!!

haram tul.....

PC rumah rosak lagi.....

kemungkinan

untuk

aku

mengamuk

sangat2

tinggi

okey......


folder aku!!!!!!!arghhhhhh....!!!!!!!

Ade sape2 tau??

Semalam x silap aku aku tgok tv ngan ayah aku, then...ade 1 iklan ni...not sure la..iklan ke dalam news ke...mamai agaknya....ade mention pasal pertandingan kucing friskies....aku berminat lah!!

td aku google la info2 pasal test ni...tp cam haram...mula la aku rase internet ni tak la bagus sangat pun......1st site aku explore confirm2 la friskies punye site...apa yang aku dapat???

xdek ape2 okey!!

pepek la!!

ade sape2 tau any info pasal pertandingan kucing friskies ni??anyone....??

aku nak suruh adik aku yang dol, bangang n ngok tu ambil bahagian...kalau ade pertandingan kambing paling sihat pun okey gak!!
insyaAllah...dia dpt 1st place....

hehe....

pagi tadi...pagi2 lagi aku dah jumpa mak..aku cakap nak masuk pertandingan tu..mak tanya..nak suruh sapa masuk??syasya??jolie....semua nama yang mak listkan...xdek pun nama dia nieh...

kesian...

aku : kakak nk suruh hensem masuk...
mak : kau gila...dah takdek kucing sangat dah nk bagi masuk???
hehe..

kesian kau kan hensem...tulah,kau derhaka sangat...dah mak x restu....

Happy Birthday!

malas la banyak cakap!!
kek alam maya jelah,
ade mujur tau.....

"Happy Birthday to my bro.."
Encit Sharul...God Bless U...
Hope so...

:D

Semenjak aku jatuh cinta pada cerita Spa-Q...aku dah jadi semakin obses dengan kecantikan...aku tak tau tu normal atau sebaliknyer...

dan aku pun xnk nk find out...

sebab jauh dari sudut kepala aku cakap...

tu normal...

bg seorang perempuan...

semalam aku nk bagi makan kucing2 aku...aku tengok syasya hilang....

aku x mengucap kalimah syahadah pun...dan x jugak baca mana2 ayat penenang hati...lagi aku maki hamun lagi ade....xdek adab aku ni kan??dalam kepala aku ni..taget mmg ade org copek je....isau aku dibuatnyer...

kampit...

malam tu...aku nekad..nak carik sampai dapat...aku xkire...semua orang wat x kisah je...aku bagai nk giler carik...

sial....

aku citer kat Encit Nordin...dalam nada yg nk menangis...
Dia jawab.."Biarlah orang nk ambik...mungkin orang tu akan jaga syasya lebih baik...."

mujur okeyyy!!

xdek orang akan jaga kucing2 aku lebih baik dari aku lah!!

mcm mana kalau org tu x dek duit..miskin...bg kucing aku makan ikan bilis ke??ikan masin je ke??tah2 nasik kosong je ke??arghhh...
mcam2 main dalam kepala otak aku...

semalam..rain, kelly, riby, girl, jolie n mimi pun follow aku...dalam misi mncari dan mnyelamat syasya....

aku tau...diorg pun isau..tgok kawan sepermainan hilang....
giler....
lagi2...syasya tu mak pada rain n girl...
lagi la diorg nk carik...
aku perasan...aku dah semakin obses dengan binatang berbulu ni...
dont mention it...

Alhamdulillah...
mungkin aku ni tuan yg terbaik kot!
Tuhan pulangkan balik syasya pada aku...
lelah aku mncari...
dia duduk belakang lorong gelap...
1st thing aku ckp bila nmpk dia...
terus aku jerit..

woi pompuan!!ko ngat elok sgt ke duk belakang lorong mlm2 buta ni!!

dia sejukkan hati aku dengan tergedek2 ikut aku balik....

Syukur....
dia dah balik!!
aku rase nk mandulkan lah kucing2 aku ni...
xsenonoh betul...

malam semalam jiran aku carik pasal dengan aku lah...!!
dasar pompuan sundal..
ambik kau!!
carik nahas tul......
stakat belajar kt IKIP...budak KAMPUNG..keja partime kt TENTEN tu...
aku nasihat...jangan carik pasal ngan aku...
aku bukan lawan ko..
kite x sama taraf pun!!

p/s : aku benci perempuan kampung!!

aku....


teringin nk makan KFC dan Mc'D..
kau fikir apa yang aku fikir x??

aku kesiankan anak melayu kite yag kerja kt situ....sape nk bayar gaji mereka..dan sangat2 kesiankan penternak-penternak ayam bumiputra....

ngeh...


ayat nk idop!!!

Bila cinta didustai....

Title post x berkaitan dengan entri okey...aku x tau nk letak title ape...muahaha!!

p/s : tgah layan lagu ni....

aritu aku penah cakap ofis aku kena pecah kan????ni la pic yg sempat aku snap...walaupun tgh cuak cuak cuak cuak giler time tuh!!

my god!!


see...terang kan depa angkut....gatal totey la pencopet tu!setakat computer...bape sgt kan???lagi2 2nd hand....

aku kate bodo kang marah....






biskut aku mujur x ambik!!hehe......nyawe ni...nyawe!!!

Abang polis dan akak CSI pose mcm bagus...


Bos aku plk...dengan muke kesian pun beli la sebijik lagi comp baru tuk aku...
ngeh2....
mane bley senag ati tgok anak buah monyokkkkk je!!
xley tahan!!

dia dah beli comp...

tapi...


kampit....
aku terlupe...
anak haram tu copet sekali dengan fon2.....
aku pakai maxis brodband k....
terpkselah aku monyok lagi...lagi dan lagi okekkk!!!



x dapat nk on9 sgt...
bz..
mklum r...aku x suke mkn gaji membute ni kan....


Alhamdulillah...
dapat projek lagi...
syukur...
ekonomi tgh2 gawat ni pun...
Tuhan masih nk bagi rezeki....
aminnn....

dah la...
malas aku nk ngomel bnyk2...
nti aku hapdet lagi...

aku jatuh cinta...sama..........nantikan!!

syg, ur always be mine.

Daisypath Anniversary tickers

VIRUS

SHIT