Random?

cepat betul masa berjalan....aku dah kena take over keja Puan S..sangat2 adventure..sangat2 presure...wah..sangat2!!

mula2 surat dah salah send...
kau rasa funny tak bila envelope name lain..isi dalam for d'other person.aku rasa funny sangat until aku tersengih2 sorang.

tapi, bos aku tak rasa benda tu funny.
dia marah aku....
dia tengking2 aku,
dan suruh aku more carefull after this...


erm..
keseronokan memang hilang serta merta agaknya bila sudah besar.
kalau aku always alert to be carefull...mesti dah tak seronok mana pun....
dah xdek sengih sorang2...
dah xdek kot ketawa sampai ketuk2 lantai....sampai guling2...sampai keluar air mata, sampai sakit perut.
so boringggg........

sumpah tak best!

2 STITCH:

-3-1-j-4- said...

ahah.da tukar link! bkn seorang anak lg eh?
huhu..

Jard The Great said...

bile dah dewasa... keseronokan mmg makin pudar... hehehe... iya kot! tuh bila org takde 'sense of humor' ja...

syg, ur always be mine.

Daisypath Anniversary tickers

VIRUS