NO french kiss please.

Semalam aku beli banyak cendawan, abang gong-gemuk-itam ade jual secara pukal.aku beli 5 plastik.

aku masak tomyam.
special, just ada cendawan dan binatang2 laut saja.

cendawan tu tiada racun, dan juga H1N1.
aku pasti sekali, sebab harini aku masih sihat untuk menaip entri berikutnya.
Untuk tatapan kamu, kamu dan kamu.
(macam ramai sangat je)

owh..pasal french kiss tu?
tak boleh, tak boleh.
mulut aku melecur sebab hirup tom-yam panas tu.
Damned!


Banyak benda seronok yang kita nak buat dan ada sahaja yang mematikan keseronokan.Banyak sangat.Mahu ketawa2, bos datang..terpaksa diam. Nak mengorat budak comel kat makhamah syariah, tapi comel sangat.malu..terus takdek semangat.Mahu makan, tapi fikir diet, terus rasa kenyang. Mahu chatting, tapi kawan2 chat semua super shit.terus takdek mood. Mahu surfing you-tube, tapi tak boleh, sebab pegawai kata tu semua buang masa. mahu berkawan, tapi rasa macam nak buat sombong. terus angkat muka. mahu senyum2 dan buat2 mesra tapi rasa macam nak jaga standard. Korang semua bukan level aku.terus taknak bergaul. Nak berkenalan dengan pegawai hensem UPSM, tapi dia pegawai, rasa macam tak sesuai.terus rasa rendah sangat.nak cuti, tapi tiada backup..terus rasa macam nak berhenti. nak pergi sana, tapi takut orang sini membebel. terus duduk sini sampai kematu. nak bukak tagged, friendster, myspace, tapi semua kena block. macam babi lah.
eeeeee....


rasa macam nak sayang seseorang, tapi takut dipermainkan, terus jauhkan diri.
awak, erm....

ntahla.

bodoh gile ah.

6 STITCH:

melon. said...

DAP.

Isabell's said...

????
pembangkang??

-3-1-j-4- said...

wah.. sedapnye tomyam.. nk ikit..=)

fndrocka said...

just.follow.the.flow.lah.wehh...
open.every.possibility,huhu.

Isabell's said...

aku masak semua sedap:)))

♥chentaMAYA™ said...

iyah!
kadang2 aku mcm tuh juga~
haih!~
manusia~~

syg, ur always be mine.

Daisypath Anniversary tickers

VIRUS