Happy Birthday Isabell's


3 rd March, terima Kasih pada yang wish……by calling, pukul 2-3 pagi tu, spoil tidur aku…. aku baru mimpi nak khawin dengan Fahrin Ahmad……..by message..pukul 11.00 dah berduyun2 wish sebab nak jadi 1 st person to wish, siap antar mms MUKA SENDIRI nk wish my birthday, ayat tak banyak pun…pose dia je lebih2….wakakakaka… by YM…buzz aku bagai nak rak…..aku bukan invisible la…memang tak on9 la cibai….hehehehe…mainkan gitar dan nyanyikan lagu happy birthday is so sweet walaupun suara tak best mana…..i dapat rasakan keihklasan yuuuuuu okey!!by blog! Yang ade create post untuk aku….adoi, touching gilerrrr! By myspace/friendster/tagged…banyak sangat and so sweet! Thanks Alotttttttt!! Aku tak mampu balas segalanya, insyaAllah Tuhan merahmati perjalanan hidup kamu! Amin Ya rabalalamin…..

Aku taknak la mention individu2 yang first wish!sebab banyak yang mengelat……nak jadi 1 st, 2hb dah wish…..nak jadi 1 st, pukul 11 dah call…korang ni memang main tipu la…… Taknak jugak bagitau the best wishes dari sape dan the best gift I get this year…..semuanya tak bermakna apa2…….ikhlas aku cakap aku just harapkan doa baik2 dari kalian…..

Hehe,

Neway…..thanks!4 the wishes, for the gift, for the everythings dear! Birthday aku tahun ni biasa2 saja…..Alhamdulillah…semua okey2 saja….dari 12 malam, sampai 1 pagi…..terasa indahnya bila diri diingati dan dihargai….

Ramai orang panggil aku birthday girl….. Ngeeee~

Serius, aku rasa macam dah tak sesuai….rase macam bukan budak kecil lagi…….dah dewasa….erm…aku dah tua…bukan gigirl lagi…..bukan budak kecil yang berlari2 kejar kucing comel, bukan lagi budak kecil yang nakal selalu bertumbuk dengan abang2 yang nakal…bukan lagi budak kecil yang menangis minta dibelai..bukan juga budak kecil yang dicium berkali2..bukan juga budak kecil yang sering kali dkatakan good girl…….

Aku rindu,

Aku sudah besar……

Ni kenyataan hidup…

Aku cuma ada dua pilihan, untuk terima atau lari…. Aku pilih untuk lari…..terus lari…..maaf! aku masih budak kecil yang comel dan nakal….
Bukan wanita dewasa yang meterialistik!

Hehe…..

Family aku buat aku ter’menagis’…..terharu aku dibuatnya…walaupun cuma sepotong ayat biasa……bukan ditutur dari bibir dan aku tak berapa pasti tahap keihlasannya……mereka berjaya buat aku sebak….

Message From Perempuan Sihir (adik perempuan aku)

She : Happy Birthday,put a gigantic on ur face cuz today is your Happy day.Thanks for being a lovely sis to me for all this year away…lots of love….

Me : tangisan pertama

+/- : aku cerita pada kawan aku, katanya..jangan percaya..orang lain taip kot!!keji giler okey!!!hehehehehe.....thanks celebrated this birthday girl!hehehe....

Messaage From My Mummy :

She : harini perut aku terasa sakit …sakit yang sama ketika 20 tahun lepas……sakit ini pernah ku rasa….dulu…oh, baru aku teringat…ketika ini..aku dikurniakan seorang anak perempaun kecil dan comel..mirip ayahnya…

Thanks 4 being such a good girl all this long.i always proud to be ur mom, friends and enemy…Happy birthday girl…..

Me : tangisan kedua…

+/- : aku ceritakan pada kawan aku yang ibunya tiada..maaf..aku bukan sengaja mahu menunjuk2 perihal ibuku...cuma leka bercerita buat aku terlupa....

aku memang bodoh..

perkara2 begini buat aku jadi bersyukur atas apa yang aku punya....

p/s : aku sudi jadi ibu angkat kamu????setuju????hehehehe.....thanks bersama aku di malam hari kelahiran aku...

Ayah aku?????hehe..dia lupa agaknya…buat tak tahu je…..dah la kunci pagar sebab aku balik lambat………buat aku terkebil2 kat luar rumah…..buat aku rase macam nak panjat je tingkap bilik dia dan jerit2 macam orang gila…nasib aku ni cat women…..hehehehe….

Base betul…..

Dah la malam tu pakai fon aku, membebel dekat makteh aku…pot pet pot pet…mentang2 dapat call free kannnnnn……….semenjak dia pencen ni…bukan main betul bebelan dia…kalah mak…..aku kadang2..bos suruh aku cuti pun aku taknak…seram aku bayangkan duk rumah seharian dengan dia..nk tido tak kena…nak makan tak kena..tengok tv tak kena…..

Jangan pelik la kalau aku nyanyuk dulu sebelum ayah aku…..

Hidup dikelilingi kawan2 best bukan??bergelak tawa…….malam itu…terima kasih pada kawan aku yang cantik, yang hensem, yang macho dan yang sempoi……buat hari2 kelahiran ku berseri2, penuh dengan tawa…..Alhamdulillah…aku bersyukur sangat punya kamu semua….dan aku sikit pun tak berhajat untuk kehilangan kamu, kamu dan kamu semua…..

Aku xboleh nak upload pic mase karoke, kawan2 dah warning…hehe…tak mengapa….aku tak kisah…aku Cuma letak dalam facebook je….korang tak cakap pun jangan letak dalam facebook kan?? Sape2 yang nk tengok video kawan aku yang hensem dan cantik sedang menyanyi versi unplugged ciplak..gambar kenangan 3 march…….sila lawati facebook aku okey….heheheh….

Aku belum rasa hari jadi aku ni belum tamat, kawan2 aku sibuk ajak aku pegi KL…nk celebrate dengan mereka pulak..bunyi macam best…insyaAllah….8hb ni aku berhijrah ke KL sekejap!

Doakan aku baik2 saje……

Oh, ade message lagi…..

-------------

12.00a.m / 4hb March

He : Happy birthday, hopefully Im the first once yang wish! Did i??if yes……im the lucky one..so you must have a dinner with me….

Me : yes…..ur d 1 st for today n hopefully d' last once…..thanks but no thanks….

---------------



Lelaki boleh jadi seorang sahabat yang baik dan membahagiakan…..dan juga seorang sahabat yang annoying sangat dan menyakitkan hati !!haish…sahabat yang baik..aku sayang kamu…..

Oh ya, memandangkan aku seorang anak yang baik, kakak yang baik, adik yang baik, dan kawan yang cantik……hahahaha….

Aku bisa jadi seorang budak kecil untuk kamu semua….
Aku juga boleh jadi seorang kakak yg baik kepada kamu..

Aku boleh jadi seorang anak yang so sweet kepada kamu,Aku juga boleh jadi kawan yang cantik kepada kamu!!>hahahah<

Boleh juga menjadi seorang kekasih yang loyal kepada kamu…ngeeeeee~

p/s : Kepada kawan2 aku yang aku call tu, aku dapat call free sehari suntuk..jangan ingat aku saje2 rindu mahu call kamu, kamu dan kamu……terima kasih atas kerjasama anda…..sama2 mem’bankrup’kan maxis okey….hehehehe!!

*aku hilang suara...sudah 2 hari masuk hari ni.....dan aku tak pasti sampai bila...sape call, just message!jangan gelakkan aku lah!!

Happy birthday to me,
Happy birthday to me,
Happy birthday to Isabella,
Happy birthday to me…..

Muah3x

p/s/s : Aku masih lagi anak kecil okey!

28 STITCH:

×÷·.·»BèCå_$åK†i«·.·÷×™ said...

happy besday cyg :))...sonok ek smbut besday aritu :-"
apa url facebook ko ha :)) meh bg aku nak nengok sape kwn2 yg HENSEM n comel tu :">
waakakkakakakakaka..xboleh blaaaaaa....=))

- Isabella - said...

bec ni nk kena ngan aku ni...siap kau balik nnti....

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

hai darling...

happy birthday..

may God bless you forever and always.

be happy and thanks 4 being a good friend in this blogsphere!!

>_<

HEMY said...

epi belatad bday to my fellow pisces person..ehehehe!!!!

msg mak ko mmg besh

- Isabella - said...

zara..
thanks..i will...

- Isabella - said...

hemy...thanks!hahaha...biasela..tgok la ank dia kan???


waaaa...hehehe!
thanx 4 droping by!

green apple said...

selamat hari jadik adikku...dengan ucapan kalau dah tua tu buat la cara tua toksah nak feeling-feeling jadik budak kecik yang nakal segala.
aku tampa kang.

- Isabella - said...

kak diiiiiii =))

NazneenNajib said...

nice posting! sweet~
Happy Belated Birthday Anyway..
Hope the day was awesome!

Love, Me. ♥

-(•÷[ M1z4lov4 ]÷•)- said...

ngehehehee... aku pun nk tomen gak weh..:-j walopun kamu ada ibu yg syg kamu.. tp aku pun syg ibu aku.. hihihi.. aku pun syg kamu jugak k..! kamu xperlu jadi ibu aku.. sbb aku suda ade ibu.. kalau nk jd ibu pade kucim2 aku.. dipersilakn.. mueheheheee...

Naz said...

Happy belated birthday.. nanti saya e mail hadiah kat awak...

Noor Ashraaf said...

hepi besday terlambat! hehe nice blog!

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

epi belated besday.....slamat jadi tua..hehehehehhe

- Isabella - said...

hahahah.....thanks semua..macehhhh :)

- Isabella - said...

kewek ...ngeeee~
syg kamu juge!

- Isabella - said...

yes...it is awsome :)

thanks neen, 4 dropping by:)

Shahrul Azry said...

hepi belated besday :P

leen said...

aduhai...upin ipin...trus sengih bc mesej komen nih..
thanx 4 dropping by my blog..
nnt kite tuka2 link eh..
epi belated besday anyway..=)

- Isabella - said...

thanks sharul :)

- Isabella - said...

leen :) sweet rite??hahahaha..oh, okey!

Cit Mie said...

weh aku lambt kumen!! uwa.. ketinggalan... :((

vidadarisakura said...

hepi belated befday..


alaa lambat..
hee

Naz said...

Jng lupa Selamat Hari Jadi kpd Rasul kita S.A.W... happy birthday (belated) sekali lg :)

- Isabella - said...

xpe2, janda kl....hehehe...:)

- Isabella - said...

sakura+naz : thanks:) & i will

Naz said...

sama2 bella...

piqah SHJ. said...

sempat ke? happy belated birthday..
spe lahir bulan march mmg special! :D

- Isabella - said...

hahaha, yeke??thaNks...I will...ngeee~

syg, ur always be mine.

Daisypath Anniversary tickers

VIRUS