kalau aku mencarut dan maki2...ade tak lelaki sudi kawan dgn aku lagi???

Tagged By : RuffEmo

"The rules are simple.
Use Google Image to search the answers to the questions below. Then you must choose a picture in the first page of the results, and post it as your answer. "
After th
at tag 6 people


i'
m-cat freaker-



i really want to go-under the sea-



my favourite place-b.e.a.c.h-



my favourite color-pink vs white-



my favourite food-kuey tiaw+extra kerang-weeehuuuuuu!



my favourite drink-laici kang+milo aissss-




my school/college
1st : sek.ren.keb Assunta Convent,
2nd : Sek Men Tengku Afzan,
3rd : Sek Men teknik Sri pelindung





my favourite story-upin ipin~betul betul betul-



i was born-Kuantan, Pahang-




my hobby-photography-




i live in-small house at Kuantan-




i wish-black Perdana-



6 person to tagged:
- Just 2 of my school mate -
1st : nadira anatalia
2nd : madeehah



Okeyyyyyy, Im DONE!!




p/s : aku baru lepas terjah aku punya myspace, tagged dan friendster...dah jadi rutin dalam seminggu aku cek sekali....biaselah..diva hot mcm aku ni mmg ramai org request...tapi....

arghhhh,

aku paling-paling pantang...orang tua baya atok aku send message berbaur seperti sedang kesunyian dan berunsur separa lucah.......

serius, mati akal aku dibuatnya.....

sape cucu dia?????

kenapa ajar atok main MySpace??????main segala bagai....

pegi ajar atok hang mengucap lah!!

oh, lagi 1...kalau primary photo kamu sebiji motor yang kamu sangkakan sangat hebat.....maaf, jgn request aku....aku reject tanpa explore sepenuhnya.... :)

i hate mat rempit...

kalau primary photo kamu sebiji perdana, tak payah susah2..aku saje yg request kamu...approved tau!

p/s : tajuk tak berkaitan......hehehe...tapi itu persoalan dan aku butuh jawapan:)

13 STITCH:

Encik Akmal said...

daripada kena bebel, laki lagi tenang agaknya kalo kena carut. so yes, kamu masih ada kawan lelaki walau kamu suka mencarut.

AGAKNYA~ hahaha

thx vst me

- Isabella - said...

AGAKNYA..tu yg x best tu...hehehehhe:)

amilah said...

LOL!!!!!

Janda KL said...

laki aku xkonfom.. tapi aku sudi aje.. kte jd geng nk?? ngeehihi

lynn-the gudigudigurl said...

hii blog walking `

-(•÷[ M1z4lov4 ]÷•)- said...

bahahahahaaaah~ nasib bek aku dah xde atok lg.. tp kalo atok2 aku ade pun xhingin die men natam2 gini.. bek die lyn wwe kt tv.. bersame cucunye yg baik ni,.. ngehehehee

sultan said...

nasib baik cucu aku ajor aku main belog je...

vidadarisakura said...

hai bole kenal?

-atok kesepian-


haha!

- Isabella - said...

sultan : hehehehe..nasib baik tau :)

- Isabella - said...

kewek : pe brg wwe :))
weh...WWF la =))

pakcik said...

akum..

carut ikut tempat..dalam bilik, dalam2.. yang penting adab.. laki pun carut gak..yg buruk adab..

PHIRDOTE said...

nice '_'

- Isabella - said...

thanks :)

syg, ur always be mine.

Daisypath Anniversary tickers

VIRUS