Im ready for this, ive been ready for a long time.

Aku dah penat nk hidup dalam serba kekurangan...mungkin dah tiba masa untuk buang semua kekurangan dan kumpul segala benda yang aku nk dan inginkan.....lebih tepat..'sesuatu' yang aku sepatutnya ada dari dulu lagi....

bukan maksud aku handbag AnnaSui (ori), Perdana Hitam berkilat, Wedges Carlorino atau Dress fullufurnish dari Rizalman...

mungkin lepas ni dah takdek

'kawan dulu, ok???'

'sy bukan x suke...cume......(menipu)'

'mak sy x kasik'

'tak dek jodoh, mungkin???'

'kenal hati budi dulu'






insyaAllah, xdek dah kot????

:)

lepasni.....



kawan lama2 buat ape????'

'sy suka awk...awk???'

'mak sy kata, okey...'

'mungkin dah jodoh....'

'dari cara, sy dah tau hati awk....'


---------------------

Abang Munawar datang...bwak surat..
*syhhhhhhhhhh*
-minimize window

aish!dapat memo..esok kena Kursus...sehari suntuk...dengan kawan nyer xdek, teman sekepala masih samar-samar...buat aku lansung takdek mud nak join...

ayat kuasa WAJIB Hadir tu memang dah biasa...

kerja sekarang buat aku takut nk blogging...sekarang dan lepas ni..mungkin dah xdek gambar2 posing maut or anything else yang ade kaitan dengan hidup aku......

memang sekarang, semua dah jadi sulit....
maklumlah....
hal kerajaan semuanya sulit...
wink*wink

Penat la weh, semenjak kerja sini otak dah jem..nafsu dah stuck, attitude kena always beware....cakap kena hati-hati...perangai kena matured..

sumpah,

plastik gila...

Shah, post aku lepas ni dah takdek penuh dengan diksi dengan metafora tah apa2 lagi tah...
insyaAllah....

Kak Di, pasni dah xdek dah macam novel Arenawati..

gila, beban dowh nk carik duit!!
aku belum ready lagi:((

2 STITCH:

::moi:: said...

oppsss anda di arena gomen yer??? memang kena well behave lah nampaknya...

- Isabella - said...

wah...sulit2 :syhhhhhhh:

syg, ur always be mine.

Daisypath Anniversary tickers

VIRUS