This blog is open to invited readers only. titik, noktah etc.....

Dalam 2 minggu ni, kepala aku rase mcm free skit..soul rase mcm tak tersepit dan perasaan tak berapa nk stress...

mungkin sejak wujudnya cinta baru,
Encik Tommy:)

adenye dia, baru lah semangat sikit nak rase indi gurl:))wahhhh....
aku sekarang x berapa nk waras sgt, sebab tu tibe2 private blog...
ade uninvited readers...

aku tak suke lah....

mase aku decide nk private..aku tak fikir org lain atau readers2 yang lain pun..sebab bagi aku..hal-hal sucks dalam hidup aku bukan lah untuk tatapan sentimental individu...

bukan nk jadi bahan gelak sekalipun..
cume nk bercerita...
takdek la kate nk kongsi2 suke duke..
eeeuuuuuu:((

so tak payah la,
bila aku cerita aku jatuh..
tibe2 ko dtg and tanye aku macam mane rase sakitnya jatuh....

bila aku cerita aku terguris,
ko datang then tanye best ke x???

bila aku cerita aku sedang bersedih,
ko datang dan tanya aku, kenapa perlu bersedih sedangkan hidup ni enjoy..

*peduli ape aku*

korang annoying giler tau!

kalau org kata hidup ni happy, hnya ketawa dan riang ria..
serius, kau penipu besar.....

2 minggu ni tak fikir nk hapdet, sebab kepala dah set xkan ade readers....

until that time :

.........: weh, ko private blog???cmne aku nk bace????uwaaa....
aku : ha ah la, dah private....susah la nk mengata orang...nk mengata ko..
.........: owos, cmne aku nk masuk..bagi la acces..plisssss....
aku : nnati lah aku invite...

tak lah, aku tak invite pun..aku bukak terus.....
sebab aku tak suke tangok email korang tanya macam2 dalam inbox aku....

siyes okey, aku tak suke....

p/s : Encik B, awk suke sy tak??kalau suke cakap...jgn diam je..melepas sy tak tau...jgn nyesal..sy ni hot tau!!

p/s/s : entri boring, nk kasitau dah tak private je sebenarnya...

8 STITCH:

::moi:: said...

welcome back!!! take care!

Razaisyam Rashid said...

hahahahhaahhhahah

ya betul btul btul

- Isabella - said...

wah :))cepatnyer kumeng :))

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

sayang!!

selamat kembali!

aku rindu kamu!!

mau peluk3!!

a Q r a m said...

jangan berhenti menulis.

penjenayah.merah.jambu. said...

ceh..isi penting ada kat ujung rupenye..
ahahaha..
ah manusia annoying,semua kita bua serba tak kena,kasi bakar buntut dia kang baru tao..
:P



**private jgn tak jemput,kecik ati kang. :)

pakcik said...

akum...

melintas....

salam...

- Isabella - said...

hai u'olls :))

*wink*wink*

syg, ur always be mine.

Daisypath Anniversary tickers

VIRUS