.

Banyak sangat benda nk cerita, sampai dah tak tahu nk isi tajuk apa. Banyak benda yang nk dipertikaikan, tak tahu nk mula dari mana. Banyak fakta yang nk aku autakan, tapi tak pasti kerja orang betul atau gila. Banyak benda waras yang aku tak mahu percaya dan tak nak ambil peduli. Banyak benda yang nak mula dulu..tapi tak tahu nak akhirkan macam mana. Banyak muka yang aku nak tampar, tapi tak tahu siapa yang patut kena dulu. Banyak jiwa yang perlu aku sayang, tapi tak pasti perlu atau tidak. Banyak perasaan yang perlu aku jaga, tapi macam sia-sia. Banyak manusia yang perlu dihina, tapi aku tak pasti tahap hina aku lebih atau kurang dari mereka. Banyak bangsat yang perlu aku ajar, tapi aku rasa buang masa. Ramai muka sombong yang perlu aku maki tepat atas muka, tapi rasa macam mereka tu useless, tak berguna lansung pada aku.Banyak keputusan yang perlu dibuat, tapi takut. Banyak benda yang butuhkan jawapan, tapi masih kosong dan kelam. Banyak mulut yang nk aku tutup, tapi aku tak pasti mulut siapa punca. Banyak perkara yang aku harapkan keajaiban, tapi rasa macam bodoh.Banyak manusia yang cuba aku sorokkan, tapi aku masih belum pasti mengapa dan sebab apa. Banyak benda yang perlu aku ubahkan, tapi aku tak tahu untuk siapa, tak pasti untuk apa dan tak tahu mengapa.

Banyak,
hmmm.....

Banyak sangat.

Tolong ya, siapa yang hilang suami..sila telefon aku. Mungkin ada disebelah aku. Tolong ya, siapa yang rasa suaminya curang, tolong email dimulakan dengan salam, biar aku cek dengan sopan dalam senarai lelaki yang pernah aku mainkan. Tolong ya, pada yang fikir aku ni perampas, oh tidaklah. aku ni perempuan baik.Tolong ya, siapa yang rasa aku ada hati pada boifren dia, tolong beritahu...dan seperti biasa, aku akan nafikan,dan harap cakap elok2. Sebab kalau aku panas hati....aku akan sumpah pada diri sendiri, yang aku akan pastikan kau takkan bahagia sampai mati.

dan ya, aku lagi sekali digosipkan dengan suami orang yang sangat kaya.dan ya..aku masih lagi terdengar cerita yang aku masih lagi dikaitkan dengan boifren orang.

haih,
tak habis2 la kamu ni semua.
tak penat ke???















Bodoh.













.

11 STITCH:

melon. said...

kalau dituduh sebegitu maknanya kau hot dan laku what.
so, jgn ambil pot.

isabell's said...

diorg tak kata aku hot pun.

at least, cakap lah.
walau sikit.

kan?

melon. said...

aku dah cakap x ckup ke?
tamak betul.

Isabell's said...

mane cukup sekali la..

-3-1-j-4- said...

adei.. ape ni?? ape?? kau rmpas bf aku ke? opss.. lupe nk bg "SALAM" okeh dah!!

penjenayah.merah.jambu. said...

sis msti hot gile kan?
*curious*

Isabell's said...

omg!

hot??

taklah, suami orang, tak bernafsu pada yang cantik saja la syg:)

melon. said...

hot hot hot hot
hot hot hot hot
hot hot hot hot
hot hot hot hot
hot hot hot hot
(walaupun secara rambang dan membuta tuli)

suka sekarang?

dan tentang email,kenapa ya?
kalau mahu berikan aku email kau dan aku akan email-kan email ku kepada kau.

ahmdsyhmi said...

Saya juga sering dituduh merampas laki orang.

DAMN!

i tak suka la tuduhan rambang camni you!

Isabell's said...

really,

takpe, kalau tak betul, i dun see any problem is.

bee cool :)

Isabell's said...

email aku ade disebelah :)

p/s : open to invited only.

syg, ur always be mine.

Daisypath Anniversary tickers

VIRUS