C u r r e n t l y ? ?

wink*wink

Money is something you've got to make and get in case you dont die.

selera aku betul2 classy around 2 weeks since dah dapat catch up semua kerja.Dan sudah start buat kerja like a pro.

baru lepas breakfast mee soto, semalam aku makan mee sup, kemarin nasik minyak..dan td aku baru lepas lunch mekdi *oh tidakkk, aku gagal memboikotttt*

sekarang,

dah tak payah usung buku revision kehulur hilir.
dah tak payah tersengih2 jumpa org atasan nk tanya itu ini.
dah tak payah nk cakap terima kasih untuk ajaran walaupun satu habuk pun tak masuk kepala.
dah tak payah tersenyum tunduk2 macam faham sangat apa yang diajar.

dah tak payah buat muka ketat bila kena maki sebab tersalah 1 step.
dah tak payah okey!!

u'r lesson is un'needed!
*kembang idung*

nk kata aku sekarang dah banyak makan je.mana tahan, kerja macam monyet..kehulur hilir..kerja macam burung belatuk, hari2 menaip, kerja macam superman, semua kena cepat, kerja macam lipas kudung, semua nk kena express.

lol!

mak, selamat hari ibu....dah chop hadiah mana satu..tapi baru perasan gaji belum ada.mak mesti faham kan????

terima kasih,

untuk semuanya, segalanya...

hmm.,semua..

i love u:)




.

3 STITCH:

melon. said...

waa.
sudah jadi pro.
bila boleh jadi bos?

tumpang tnya.
gmbar budak kecik tu kau ke?

Isabell's said...
This comment has been removed by the author.
Isabell's said...

tunggu bos aku mati,
baru aku jadi bos :))

bukan :)

syg, ur always be mine.

Daisypath Anniversary tickers

VIRUS