Hari ni hari malas kakak sy!!biasalah...ISNIN kan....

kakak sy suruh sy bercerita hari ni...hari tu kak kelly...hari ni sy plk....Jolie on behalf!!

Hari sabtu lepas kakak cantik2, nk pergi dinner Hari Keluarga ngan mak & Abah dan budak kecil yang jahat tu!!kakak kate dia kena pakai cantik2 sebab insyaAllah dia akan jumpa bakal laki dia kat sana....

tema baju aritu putih & biru....kakak ade selai baju warna putih biru...tp seksi sgt...bukak sane..bukak sini....kakak kate tak tak sesuai....dia pakai baju kemeja putih je...ah..kakak saye pakai baju ape pun tetap comel tau!!!!lagipun kakak dah dewasa, dia kata xnak seksi2...mcm budak2 yang baru akil baligh tu..kuangkuang....zaman seksi kakak dah tamat!kakak dah besar.....!!

budak kecil yang jahat tu pun pakai baju warna putih...eeee..dia jahat..suka tarik ekor saya....selalu main kasar2....nasib kakak ada..dia selalu kena marah dengan kakak kalau kacau 'kami'...hehehe....

dia ajak kakak pakai baju Polo sama dengan dia..tapi kakak taknak, sebab budak kecil jahat tu notty sangat...lari sana..lari sini...jatuh bangun dan lari2 lagi....nanti semua tau dia adik kakak...kakak maluuuuuu....hahahahah....tamoooooo :((



Abah pun pakai kemeja putih...tema mereka sekeluarga adalah putih....mak je pakai putih+ biru...sebab dia staff kat situ...wakakakakak...kakak wangi sangat malam tu, sebelum pergi...dia cium saye, kak syasya, kak bella, kak girl, kak riby, kak kelly...abg mimi..abg hensem, abg rain...semua lah!!semua dia cium...yang paling banyak kali dia cium, tentulah sy...sebab pagi tu..kakak bagi mandi saye pakai shampoo mahal, mahal la sangat!shampoo watson...huhu..kakak kate saya wangi sangat..dia cium lagi lagi dan lagi.....


sampai kat dewan jubli, kakak cerita dia duduk belakang sekali, dekat dengan pintu..sebab kakak kate tu tempat strategik...senang nak balik awal...boleh blah macam tu je tanpa org sedar....hihihi...tapi x boleh balik awal jugak...sebab kakak kate malam tu mak kena nyanyi...haish..sian kakak duduk je di tngah2 orang2 tua yang demand giler....mujur ada hiburan....malam tu, tema persembahan adalah 80-an??

eh..yeke..agogo 80-an ke??

sy kucing, sy x tau lah....

lepas show tu, ade seorang penyanyi comel...berduet..mula2 kakak buat tak tau je...sebab kakak x minat sgt penyanyi2 x diiktiraf dan local2 band ni..wakakakaka!tapi..kakak x dapat nk tipu diri sendiri...seriously...suara penyanyi perempuan tu best gila...kakak sampai berhenti makan dan teruskan dengar...mmg fell gila bila dengar...kakak senyum2..kakak dah minat seseorang..perempuan yang sangat kecil dan comel...putih!

kakak suruh jugak sy dengar suara perempuan tu..memang sedap...suara kak kelly tengah miang pun xley lawan suara penyanyi tu tu....


kakak cerita dia sempat jugak snap gambar dengan penyanyi tu, sebab penyanyi tu kawan mak...oh, so glad!!

sempat tukar number fon sebab ade plan nk keluar sama2...cerita pasal pakwe...ade ke penyanyi tu x percaya kakak xdek pakwe...ape kes??????bes gile..pakwe penyanyi tu anak Dato'...wahhh..kakak kejelesan tahap max....

kakak cerita,malam tu ramai betul manusia...banyak objek2 yang tersenyum sinis sesama mereka dan berebut2 untuk tampak hebat...

ah, manusia...

balik je rumah, kakak terus tido..penat sangat....lagipun esok kakak ada plan nk menyetan dengan kawan2 yang dah lama x jumpa...kakak plan nk tengok upin ipin....tapi esoknye...hajat kakak tak kesampaian..kesian kakak..dia frust gila x dapat tengok budak kecil yang comel tu...

kakak tengok cerita lawan2...OngBak2..kakak kata cerita tu ganas sangat.....x sesuai dia nak cerita banyak2 kat saya...sebab cerita tu 18sg..lagipun kakak takut sy mengigau....dah la sejuk gila...kakak bawak sweater...tapi tertinggal dalam kereta....haish...kesian kakak....sejuk sangat sampai xboleh bercakap!!abis je cerita, kakak terus keluar....sejuk sangat!!!!!!!!!
kakak kata cerita tu ade hero/heroin...tapi xdek ending...macam haraaaaaam okekkk!!


saya kata,mungkin ending hero/heroin tu dalam OngBak3..kakak kate mustahil..sebab hero tu dah mati....xkan ade OngBak3...MELAINKAN ade hero ganti iaitu abg hensem n director dia adalah kakak!!hihii....

kakak kate walau apepun dia nak tengok gak cerita upin ipin..sebab kakak nk suport local industries...kononnnnnnnn!!!!!
betul...betul...betul....hehehe....

haritu ramai juga manusia.....objek yang amat subjektif dan tepat untuk dijadikan bahan eksperimentasi....

ah, manusia....sungguh subjektif!



weh, hajat tak sampai BAHAYA wo.......sape nk date ngan kakak saye...????



syarat2 :

1.hensem
2.sangat hensem
3.mestila hensem!!!!!!!wakakakakaka!!!


arghhhhhh!!kakak tensen giler sebab x boleh nk upload picture!!!sangat2 tensen.....sonny ericson ni kiwak la...time kakak aku pakai Nokia..okey je nk uplod2...haish!!


okey la...job done already...

jolly: kakak..i love You...
kakak : love u too sayang.....

Jolly ade di klinik sekarang...nk kena cucuk...sebab makan sikit...amat2 merisaukan...sebab badannya makin mengecil...

Hei budak kecil yang comel..aku sayang kamu....jaga diri okey...cucuk x sakit...macam kena gigit semut kecil je...jumpa nanti okey???

11 STITCH:

desbliss said...

weyh..ape neyh..tyruu siot!!

wakaka...

bliss pon pakai kemeja putih gak ari neyh okek...tp SYG nyer hari neyh adlh ari isnin bersamaan dgn 3 hari slps anda sekeluarga mempakai tema putih itut...

neway...glad that u're glad wif me :pipimeyah:

- Isabella - said...

bliss...huhuhu...cmne ley sampai ke sini....

budak susah tido...ngeeeee~

Putra said...

setelah diamat-amati btol..
satu gambar yg x mntak kebenaran dr tuan pya diri utk dipublish kt public telah bjaya dikesan..huhu..
erk..gmbr sorg lg mna??

p/s: makacih bg guide psl border tu. try tgok bhgian komen. ade prob x?? thanks in advance :peace:

- Isabella - said...

sorg lg ntah???xtermasuk kot...

cume yg gile glemer je dimasukkan!!!

hihi..

kEy said...

huhu~
ape nak ckp yek?
hmm..hmm..
saya sayang awk~
lalala~

penjenayah.merah.jambu. said...

comellah kucing tu..ekor die ni lau dpt ditogelkan,peh...
hikhik..keganasan rumah tangge pulak..

agaknye die nk jdik model kot,tu pasal mkn sikit..kuikui..

- Isabella - said...

key : sayang kamu juga....ngeeee~

penjenayah pink : togel????arghhhh...keganasan2!!
tidak2...!!

Cit Mie said...

satu gmbo cencord mate..
yg len bukak jerk..
pe kesss!!!!
haha..

-(•÷[ M1z4lov4 ]÷•)- said...

oh tidak... aku bkn kwn mung.. aku lesbo mung.. huahahahahaaa... neway.. jgn la show off gambo kite koke tu.. segan la :malu2tucim:

- Isabella - said...

mie: sebok!!!

- Isabella - said...

kewek : sebagai penyanyi, kite kena la show off!!!ngeeee~

syg, ur always be mine.

Daisypath Anniversary tickers

VIRUS

SHIT