semua semua gila...aku je waras.....!!!!

Entri ini ditulis dengan penuh perasan marah, x puas hati sedih dan sakit hati..siapa lemah akan carutan dan makian...sila jangan teruskan membaca...pegi blog yang dibayar nuffnang...

kalau aku diberi peluang untuk jadi kuat, aku akan tampar lelaki2 bodoh kat sekeliling aku yang berasa dia tu macam bagus..

malangnya aku x kuat...aku tak sekuat yang mereka fikirkan...senjata aku cuma air mata...dan backup senjata aku cume mulut yang dicipta dan disalahgunakan untuk aku maki hamun je....harap diorang panas telinga, then blah je....

1st date -

dia : awk...sy suka awak....
aku : abaikan perasaan tu..dia cuma bermain2...

2nd date -

dia : sy suka awk...sy tak hipokrit..
aku : sy TAK suka awk...dan sy jugak xnk hipokrit..

3rd date -
dia : sy suka awk...sy ikhlas dgn awk...
aku: sy tak suka awk...dan sy x mungkin akan ikhlas dgn awk....
kite putus sahabat!just stay away from me.....

kalau aku diberi peluang untuk exchange adik aku dengan orang lain...serius aku nak...aku nak adik yang baik, tak kurang ajar, sopan, tak berlagak...aku nak macam tu okey...

malangnya, apa yang aku dapat seorang adik yang superb kurang ajar, gila2 punya biadap dan gila babi punya perangai...aku xsuka semua tu...dan aku tau...mak aku, ayah aku, abang2 aku, adik lelaki aku...tau yang aku benci gile ngan perempuan tu....

seorang adik yang baik takkan pernah maki hamun kakak dia dengan sesuka hati....

pompuan sihir : aku ada pakwe, bukan macam kau..
aku : dah tu???kira bes lah dapat pakwe???

blablablabla....

pompuan sihir : mak, nak duit...gaji dah habis....
aku : ade pakwe sengkek jugak....
pompuan sihir : aku takdek org tanggung macam kau!!

aku : pukimak punya adik.....
(dalam hati)

kalau diberi peluang aku pilih kerja, dah lama aku nak kerja lawyer.....tak pun....kerja kerajaan pun kira okey...at least aku nak wat loan bank..beli Perdana V6 lepas...

malangnya...aku selalu kandas dalam interview....kerja ni cume bergantung pada nasib...bukanlah semata-mata selembar sijil dan kepekaan mereka tentang hal2 politik dan bukan orang kuat Umno dan Barisan Nasional je boleh senang2 kerja kerajaan...

penemuduga : awk masih muda...
penemuduga : awk boleh buat ke???
penemuduga : awk boleh tahan kerja ni??
penemuduga : mak ayah orang apa??BN?Umno??
penemuduga : apa kelayakan awk???
penemuduga : bg sebab kenapa awk nk kerja ni???

what a fucked up time!!

kalau diberi peluang untuk undur balik waktu, aku taknak pergi kat 'situ'.....kat situ banyak buaya...kat situ banyak serigala, kat situ banyak singa, kat situ banyak harimau.....semua syaitan....bertopengkan manusia yang tak hensem dan boroi....megah berkata2 tentang duniawi....hebat berunding tentang wang ringgit,bebas menindas manusia2 miskin yang dianggap hina....

malangnya, aku dah pernah pergi kat situ...aku takkan boleh undur waktu..semua tu berlaku dengan pantas......aku, dia dan mereka ibarat satu kumpulan beraksi di pentas dunia....wang sebagai perantaraan...kemegahan dan kesenangan dijadikan modal....terima kasih..kerana menyedarkan aku dengan cepat.. tolong pergi...aku sudah insaf sama sekali....

telefon berbunyi girang.....aku tersenyum.....berlari anak mengekori bunyi....

dia : hai bella! how r you???? miss you!
aku : ??? who r you??
dia : duda dr KL..



aku : fuck you!!

stay away from me.....semua bodoh tau x..aku je pandai!aku je...!!!!!!


+/- : skrg aku dgr lagu Akon, i wan to make out right now...blablablabla...serius, aku fikir lain...

4 STITCH:

Cit Mie said...

aku wase rase pcy ko dkt laki da low sgt..
aku wase adeq ko tuh kuang ajo sgt..[sile tampo die len kali ko kn akak]
aku wase ko jgn giveup.. cube lg.. insyaAllah ade rezki..
aku wase len kali bio aku yg kol ko..
:D
muah cyg!

- Isabella - said...

dia kuang ajo gile sampai aku x dek fell lansung nk sentuh dia..
serius beb!

muah2:x

auwww...mak suke tau nyah!

Merah dan hitaM said...

perghhhhhhhhhhhh!!!!
mmg giler babeng entri ni...
hahahaha...
mmg best....
ni kes kamo da tak suka mana2 laki ke...hehehe...
then ada adik prangai mcm toottt..
hehehe..sabo2 sparuh dari iman...
Tuhan tak bg satu dugaan tu kalo anda tak mampu hadapinya...
jika dpt hadapi dengan tabah n sabar, maka, terampunlah segala dosa2 dan diberi pahala.. insyaAllah..

- Isabella - said...

merah hitam dtg teratak hambe..ngeeee~

syg, ur always be mine.

Daisypath Anniversary tickers

VIRUS

SHIT